Daniel Florea a fost prezent la evenimentul USL “Romania pentru Tineri”

1Peste 2.500 de tineri din toată ţara, membri ai USL, s-au reunit sâmbătă 31 august, la Sala Sporturilor din Constanţa, în cadrul evenimentului “România pentru tineri”, în prezenţa liderilor Uniunii şi ai membrilor organizaţiilor de tineret.

In discursul sau rostit in fata unei sali neîncăpătoare, prim-ministrul Victor Ponta, a precizat ca: “Vreau să vă rog să vă gândiţi la faptul că România are nevoie de nişte tineri să se gândească mai mult la alţii, nu doar la ei, şi cred că de la voi va veni acest exemplu. Vreau să vă rog să vă gândiţi la dvs., la familia dvs. şi la toţi acei tineri care trebuie să aibă un viitor în aceasta ţară. Obligaţia mea, dar şi a voastră, este să le spunem tuturor acelor tineri ce o să facă în România în anii care urmează – unde o să-şi găsească un loc, când pot să-şi cumpere o casă, o maşină. Asta e obligaţia noastră, a celor care facem politică. A dvs. este să ne trageţi de mânecă”

Prezent la eveniment, deputatul PSD Daniel Florea, a declarat: “ USL ramane forta politica numarul unu in Romania, exista un adevarat cor de contestatari care incearca sa arunce semne de intrebare asupra trainiciei aliantei.Dupa cum vedeti, suntem uniti, si scopurile noastre au ramas comune.Avem o obligatie fata de cetatenii acestei tari, indeplinirea unei promisiuni pe care am facut-o cu totii in calitate de candidati alegatorilor nostri.Aceea de a reaseza Romania pe un fagas normal.Alianta va merge inainte.Astazi, acum, in aceasta sala, semnalul a fost clar”.

Please enter banners and links.

Next Post

Deputatul PSD Daniel Florea a fost prezent in Constanta la inaugurarea ultimelor apartamente din cartierul social Henri Coanda

mie sept. 4 , 2013
Sambata, 31 August, la Constanta, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, si a edilului Constantei, Radu Mazare, s-au inaugurat ultimele apartamente din complexul de locuinte sociale Henri Coanda. In discursul sau, Victor Ponta, a anunţat că va acorda sprijin guvernamental pentru extinderea programului locuinţelor sociale la nivel naţional. Conform declaratiei facute […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!