Deputatul Florea nu mai este membru al organizaţiei PSD Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Daniel FloreaÎn urmă cu două săptămâni, deputatul Daniel Florea, cel care a câştigat Colegiul uninominal 1, Călăraşi, în 2012, a devenit membru al organizaţiei sectorului 5 Bucureşti, unde a fost numit, în acest an, preşedinte executiv . Informaţia a fost dată de preşedintele PSD Călăraşi, Dan Cristodor.

„Deputatul Florea a cerut transferul la organizaţia sectorului 5 Bucureşti, acum două săptămâni, dar este, în continuare, deputat de Călăraşi. Cabinetul lui de parlamentar are un contract de comodat cu noi, la sediul organizaţiei, pentru care nu plăteşte nimic. Nu ştim dacă mai vine la Călăraşi, noi nu ne-am mai întâlnit cu el.”, a spus Cristodor.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, deputatul Florea a declarat:

Îmi voi face datoria de deputat de Călărași, până la sfârșitul mandatului, e prematur să discutăm acum despre deciziile ce vor fi luate de conducerea partidului peste 1 an și jumătate. De asemenea, cred că PSD Sector 5 reprezintă o mare provocare pentru activitatea mea politică și mă voi implica total pentru câștigarea alegerilor locale și parlamentare, de către partidul nostru în sectorul 5, în condițiile în care acolo este și colegiul președintelui PNL, Alina Gorghiu. Cred că ar fi un semnal foarte bun pentru PSD să învingem împotriva tuturor, în sectorul 5.

Please enter banners and links.

Next Post

Două mari proiecte vor fi încheiate, în acest an, de Primăria Roseţi

lun mart. 16 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primarul comunei Roseţi, Nicolae Râjnoveanu, ştie ce înseamnă să te implici în viaţa comunităţii, cu proiecte cu finanţare externă, dar şi cu investiţii proprii. Anul 2015 este o piatră de hotar pentru echipa de implementare a proiectelor, deoarece este nevoie de bani pentru cofinanţarea proiectelor […]