Deputatul Aurel Niculae: “Nu este cazul să îmi dau demisia din PMP!”

Print Friendly, PDF & Email

Aurel-Niculae-sTrecerea deputatului Aurel Niculae, de la PNL la PMP, nu s-a dovedit a fi schimbarea care să îi aducă satisfacţiile implicării într-o nouă construcţie politică.

De altfel, momentul venirii deputatului în partid a fost sensibil pentru unii membri din interior, care au simţit că munca nu le era recunoscută. De aceea, ruptura s-a produs încă de la bun început, fapt ce nu a mai permis, ulterior, ca relaţiile să se sudeze. După 4 luni de la schimbare a proiectului politic care l-a adus în Parlament, deputatul Aurel Niculae a decis că nu mai este cazul să rămână alături de PMP.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, Aurel Niculae a declarat:

„Nu mai continui proiectul PMP, deoarece nu mă regăsesc aici. Este altceva faţă de ceea ce am discutat iniţial şi este timpul să mă retrag. În urmă cu o săptămână, mi s-a transmis că am fost numit preşedinte al organizaţiei judeţene a PMP Călăraşi, într-o şedinţă a Biroului Politic. Am fost înştiinţat de această decizie, dar i-am anunţat că dorinţa mea nu e de a lua locul cuiva, pentru că ştiţi că nu este prima oară când sunt numit în acestă funcţie. Consider că echipa tânără a PMP Călăraşi trebuie lăsată să construiască.”

Întrebat dacă şi-a dat demisia din PMP, dep. Aurel Niculae a făcut o declaraţie surprinzătoare:

„Nu este cazul să îmi dau demisia, pentru că eu nu am fost membru al partidului, ci doar m-am afiliat grupului parlamentar al PMP. Din momentul în care am plecat din PNL, am devenit deputat independent. În acest moment, sunt în discuţii pentru a mă alătura UNPR, atât în grupul politic, cât şi în partid. Am discutat cu preşedinta Elena Udrea de plecarea mea şi m-a rugat să rămân. I-am explicat că îi respect puterea de muncă, dar că nu mă regăsesc în construcţia politică a partidului.”, ne-a declarat Aurel Niculae.

Please enter banners and links.

Next Post

S-a stabilit conducerea Organizaţiei Municipale PNL Călăraşi

vin iul. 4 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În seara zilei de joi, 3 iulie, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Teritorial Călăraşi, în cadrul căreia s-a luat act de demisia lui Daniel Drăgulin din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale şi de vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Călăraşi. Secretarul coordonator al  PNL, […]