Deputații Raluca Surdu și Aurel Niculae se implică în organizarea unei Burse a Locurilor de Muncă în Oltenița

Perioada de campanie electorală a trecut, însă nevoile exprimate de oamenii din Colegiile 4 și 5, din zona Oltenița, au rămas. Principala grijă a acestora, aceea de a-și găsi un loc de muncă, este susținută acum de deputații Raluca Surdu și Aurel Niculae, care au anunțat că se vor implica activ în organizarea unei Burse a Locurilor de Munca.

Miercuri, 10 aprilie ac., la sediul PNL Oltenita, deputatii Raluca Surdu si Aurel Niculae au discutat cu directorul ALOFM Oltenita, Dan Gheorghe posibilitatea organizarii unei Burse a locurilor de munca adresate persoanelor interesate din zonă.

Aceasta actiune se doreste a viza ofertele de locuri de munca din municipiul Oltenita, cele din colegiile 4 si 5 ale judetului Calarasi, si mai ales cele din judetul Ilfov si din Bucuresti.

La baza acestei initiative, se afla o idee mai veche a lui Florian Cercel, presedintele organizatiei locale a PNL si fost viceprimar al municipiului Oltenita.

Proiectul este ambitios, intrucat se are in vedere si se marseaza pe disponibilitatea celor care se afla in cautarea unui loc de munca, someri inregistrati sau persoane deja angajate, de a face dovada de flexibilitate si interes pentru relocare profesionala si naveta, precum si pe faptul ca exista deja calificari in arii specifice de activitate: constructii, industrie textila, industrie navala, comert, tamplarie, ingrijire si asitenta sociala.”, ne-au declarat parlamentarii care iniţiază această acţiune.

In cadrul discutiilor a mai fost abordata tema programelor de reconversie profesionala, de calificare sau recalificare, in vederea maximizarii sanselor de insertie pe piata muncii a persoanelor aflate la varsta activă.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Peste 8400 de pensionari călărăşeni beneficiază de serviciile oferite de Casa de Ajutor Reciproc

vin apr. 12 , 2013
Pentru pensionarii călărăşeni, viaţa cotidiană a devenit un adevărat slalom între obligaţiile şi grijile inerente. Având venituri reduse, cu greu reuşesc să facă faţă tuturor cheltuielilor ce trebuie să le asigure condiţiile de trai.  Cu toate acestea, singura instituţie care le acordă un sprijin binevenit este  Casa  de Ajutor Reciproc […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!