Delapidare de combustibil în portul Olteniţa

Print Friendly, PDF & Email

delapidarePoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Olteniţa cerceteazădoi cetăţeni români care au fost depistaţi în timp ce delapidau aproximativ 250 litri motorină de pe un împingător românesc  aflat în portul Olteniţa.

 Pe data de 1 septembrie, ora 18.00,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Olteniţa,  judeţul Călăraşi,  acţionând în baza unei informaţii au depistat în portul Olteniţa o persoană de sex masculin care încărca într-o autoutilitară mai multe recipiente din plastic.

La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză, Marian S., în vârstă de 53 ani, încărcase în autoutilitară 250 litri de lichid cu aspect şi miros specific produselor petroliere

Din verificări a rezultat faptul că persoana în cauză a cumpărat motorina de la Marius C., în vârstă de 36 ani, care lucrează ca mecanic şef pe un împingător românesc, aflat la ancoră în acea zonă.

Cantitatea de 250 litri motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predată societăţii prejudiciate, iar celor două persoane li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, respectiv complicitate la delapidare.

Please enter banners and links.

Next Post

78 de angajaţi ai Finanţelor Publice Călăraşi riscă să-şi piardă slujbele

vin sept. 6 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ape tulburi pentru finanţiştii călărăşeni. Din cei 397 de angajaţi ai fostei Direcţii Generale a Finanţelor Publice Călăraşi, 114 au primit preavize. În urma reorganizării ce a fost demarată la începutul lunii august, fosta direcţie şi-a pierdut personalitatea juridică şi s-a transformat în Administraţia Judeţeană […]