Declarația președintelui UNPR Călărași, Aurel Niculae, despre posibila plecare a primarului Drăgulin, din partid

UNPRÎntrebat cum comentează informația privind anunțarea candidaturii primarului Daniel Ștefan Drăgulin, la Primăria Municipiului Călărași, președintele organizației județene a UNPR, deputatul Aurel Niculae, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași:

“Eu pot să vă spun ce am discutat cu primarul Drăgulin, alături de care am finalizat lista candidaților la alegeri și împreună cu care am decis candidatura dânsului la primărie, din partea UNPR. Lista este deja dată în evidențele sediului central.

Am aflat, pe surse, și eu, că ar fi posibilă candidatura lui din partea altei formațiuni politice, dar nu pot face alte comentarii, decât discuția mea cu dl primar, și pot să vă spun că există negocieri, dar că nu e luată, încă, o decizie.

Dacă decizia se confirmă și Daniel Drăgulin va candida din partea PNL, ce strategie veți aborda?

Îl voi respecta, ca și până acum. Desigur, decizia îi aparține și nu pot interveni asupra hotărârii dumnealui, pentru că dacă era o decizie de grup, o analizam împreună. Mi-a spus ca a avut negocieri, atât cu PSD, cât și cu PNL, și sper să ia o decizie înțeleaptă și să rămână în această construcție. Dar dacă va pleca, îi urez succes și  îl asigur de întreaga mea prietenie, deși electoral ne vom bate, dar în idei constructive.

Cât va “costa” UNPR, ca structură, dacă primarul va pleca și va lua echipa cu care a venit, înapoi în PNL?

Prezența domnului Drăgulin, în cadrul echipei noastre, este decisivă ca strategie în care spunem că mergem pe un scor cu 2 în față, la alegerile locale. Dacă se va confirma că domnul primar pleacă, va trebui să ne repliem puțin, plecând de la candidatul pentru primăria Călărași, pentru că ne așteptăm ca echipa să urmeze conducătorul.

Dar, mai multe vom ști, după întâlnirea care are loc, astăzi, la Brașov, a Biroului Politic Permanent și a Consiliului Național al UNPR, când vom afla exact și cum vom merge în alegeri, alături sau separat de PSD.” a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, președintele organizației județene a UNPR, dep. Aurel Niculae.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ședință C.J./ Cum va fi cheltuit excedentul bugetar al Consiliului Județean, în 2016

mar feb. 2 , 2016
Consilierii județeni vor aproba vineri, 5 februarie, modul cum va fi utilizat excedentul bugetar, rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2015, al Consiliului Județean. În expunerea de motive, se menționează că excedentul anual al bugetului local rezultat la încheierea exerciţiului bugetar, pe cele douã secţiuni, secţiunea de funcţionare şi cea de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!