De Moș Nicolae, copiii internați în Spitalul Județean au primit daruri

Copiii internați pe secția pediatrie a Spitalului Județean Călărași au primit daruri de Moș Nicolae. Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a venit pregătit cu 40 de pachete, pentru micuții de pe această secție.

de-mos-nicolae-daruri-spital-1“Am venit astăzi la secția pediatrie a Spitalului Județean Călărași, de Moș Nicolae, pentru a le aduce daruri copiilor care sunt internați, pentru că fiecare a primit în ghetuțe câte ceva. În calitate de președinte al Consiliului Județean, instituție care are în subordine Spitalul Județean, am adus copiilor câte un mic cadou, pentru a le face ziua mai frumoasă.

Astăzi, voi  fi prezent și la Vâlcelele, alături de primarul comunei, la acțiunea dedicată locuitorilor care poartă numele Nicolae/Nicoleta. Le transmit tuturor celor care își serbează onomastica: La mulți ani, de ziua lor și multă sănătate!”, a spus președintele Vasile Iliuță.

Tot în cursul zilei, într-o acțiune organizată de voluntarii spitalului, sub coordonarea directorului medical, Laurențiu Belușică, au fost oferite cadouri copiilor din spital, în spatiul pregătit special, în holul Ambulatoriului.

Acțiunea caritabilă a fost făcută și cu sprijinul elevilor claselor primare, din Scoala Generala Tudor Vladimirescu. Pe facebook, apare următorul mesaj, semnat de Mariana Julieta Panait:

15284847_1364679736898375_5316205767511437606_n“Am participat la colectare de hainute, jucarii, dulciuri, fructe pentru copiii internati in sectia Pediatrie a Spitalului Judetean Calarasi, si nu numai.Sper sa le fi adus un zambet si lor pe buze. Ne-am mobilizat destul de bine (au fost nevoie de doua masini ca sa putem duce cadourile). Multumiri tuturor claselor care au participat, parintilor care au inteles gestul si au participat/contribuit, doamnelor directoare si doamnelor invatatoare!!!
In spatele elevilor de la Scoala Tudor Vladimirescu, din Calarasi se pot vedea cadourile pe care noi, azi, le-am oferit.”

Cei prezenti s-au putut bucura si de  momente muzicale, combinate cu poezie.

poetul-si-cantareata

de-mos-nicolae-daruri-spital-2de-mos-nicolae-daruri-spital-3

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

DSP Călărași/ Comunicat de presă privind gripa aviară

mie dec. 7 , 2016
Având în vedere confirmarea gripei aviare cu virus A/H5N8 înalt patogen la păsări sălbatice în judetul Constanta (precum si în tări învecinate României -Ungaria si Serbia ), mentionăm următoarele : Sursa de infectie pentru păsările domestice o constituie păsările sălbatice. Infectia nu se transmite la om prin consumul de carne […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!