De ce se plictisesc copiii la școală?

elev plictisitNu este neobisnuit pentru un copil sa se planga din cand in cand ca se plictiseste la scoala. De obicei, in spatele acestor cuvinte se afla o nemultumire in legatura cu materia pe care o studiaza la un moment dat sau cu faptul ca cei mici ar prefera sa petreaca mai putin timp in cadrul orelor, stand in banca.

Multi dintre parinti pot fi tentati sa creada ca cel  mic este “inzestrat”, stie mai multe, iar ceea ce se preda la scoala este prea usor pentru el si de aceea se plictiseste. Altii dau vina pe profesor, despre care se crede ca nu preda intr-o maniera care sa ii intereseze si sa ii atraga pe copii.

In timp ce aceste doua aspecte pot reprezenta intr-adevar motive reale pentru care copiii se plictisesc la scoala, exista si altele care trebuie luate in considerare.

Despre lipsa provocarii, lipsa motivarii, lipsa socializarii, nepriceperea puteți citi pe www.avocatnet.ro

Please enter banners and links.

Next Post

La Călărași se va dezbate Legea privind proiectele finanțate prin PNDR

lun oct. 14 , 2013
Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaţilor îşi desfăşoară lucrările şedinţei de miercuri, 16.10.2013, la ora 11.00 în Călăraşi, judeţul Călăraşi, având pe ordinea de zi  dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.20/2013 privind reglementarea unor măsuri necesare derulării proiectelor cu finanțare nerambursabilă din Programul Național de Dezvoltare Rurală, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!