Daniel Florea: “Voi deschide o filială a Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative la Călăraşi”

Print Friendly, PDF & Email

Daniel FloreaFederaţia Internaţională a Comunităţilor Educative este singura organizaţie internaţională pentru toţi profesioniştii din domeniul educaţiei extra- familiale, numărând actualmente 27 de secţiuni naţionale în Europa, Canada şi Africa. FICE deţine statut cu rol consultativ pe lângă UNESCO.

FICE- România a fost fondată în 1990, în prezent având 18 filiale judeţene. În colectivele organizaţiilor judeţene se regăsesc educatori, profesori, psihologi, sociologi, jurişti, ziarişti, care colaboreaza cu instituţii şi servicii specializate de protecţie socială.

“Mi-am propus ca şi judeţul nostru să găzduiască o astfel de filială. Pe marginea acestui demers vă voi ţine la curent în perioada care urmează”, a declarat deputatul PSD de Călăraşi, Daniel Florea.

Please enter banners and links.

Next Post

Copiii cu dizabilităţi au ,,redescoperit şcoala“ la Grădiniţa Amicii

joi oct. 24 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sâmbătă, 19 octombrie, Grădiniţa ,,Amicii“, din Călăraşi, a fost gazda unui eveniment deosebit, menit să aducă în atenţia comunităţii problemele cu care se confruntă copiii cu nevoi speciale. 33 de copii cu dizabilităţi, împreună cu părinţii lor, 22 de cadre didactice şi consilieri şcolari s-au […]