Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi se schimbă…din nou

Siviana SestacovschiInspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi nu mai este condus de prof.Silviana Şestacovschi.  Aşa cum a precizat inspectorul general adjunct prof. Eufrosina Amza, fostul inspector general a condus această instituţie până la sfârşitul lunii august. ,,Inspectorul general Şestacovschi a condus cu delegaţie I.S.J. Călăraşi, până  pe data de 31 august, primind o adresă din partea Ministerului Educaţiei Naţionale, prin care este stipulată eliberarea sa din   funcţia pe care a deţinut-o, dar nu şi repunerea sa pe postul respectiv”, a  spus inspectorul general adjunct Eufrosina Amza.

Conform unor informații de ultimă oră, cel care ar urma să revină în fruntea inspectoratului școlar este prof. dr. Constantin Tudor (PSD), cel care, dealtfel, a mai făcut rocada de două ori, până acum, în funcție, cu Silviana Șestacovschi (PNL).

Vom reveni cu amanunte.

Please enter banners and links.

Next Post

Daniel Florea a fost prezent la evenimentul USL “Romania pentru Tineri”

mie sept. 4 , 2013
Peste 2.500 de tineri din toată ţara, membri ai USL, s-au reunit sâmbătă 31 august, la Sala Sporturilor din Constanţa, în cadrul evenimentului “România pentru tineri”, în prezenţa liderilor Uniunii şi ai membrilor organizaţiilor de tineret. In discursul sau rostit in fata unei sali neîncăpătoare, prim-ministrul Victor Ponta, a precizat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!