Daniel Drăgulin: „Sondajele pentru alegerile parțiale ne dau curajul să abordăm această campanie cu foarte mult interes”

  În cursul zilei de miercuri, 10 mai, organizația județeană a PNL Călărași și-a prezentat candidații la alegerile parțiale din 11 iunie, din localitățile Unirea și Lehliu-Gară. Președintele Daniel Drăgulin a venit însoțit și de primvicepreședinții Gheorghe Dobre și Constantin Corbu.

Candidata comunei Unirea, Aurica Pârlea, a afirmat:

„Am fost primar al localității, în perioada 1981-1990, 2004-2008. În timpul ultimului mandat de primar, am realizat un Cămin de Bătrâni și tot atunci au fost înființate Cămine de Bătrâni în comunele Vâlcelele și Vasilați, dar singurul care mai funcționează, acum, este cel din localitatea noastră.

În 2008, înainte de plecarea mea, am depus un proiect pe măsura 322, pentru asfaltare drumuri comunale, pentru 7 km. Tot în mandatul 2004-2008 am rezolvat problema apei potabile în satul Oltina, iar acum avem apă în ambele sate, atât pentru consumul intern, cât și pentru irigat. Am renovat Căminul Cultural, școlile generale, grădinițele, am construit o sală de ședințe, am adus în comună un medic stomatolog și m-am zbătut ca să înființăm un punct farmaceutic, pentru a nu mai merge oamenii 25 de km, până la Călărași.

După plecarea mea, la primărie au fost doar reprezentanți ai PSD și voi pleca cu un handicap în alegeri, deoarece oamenii sunt obișnuiți cu această culoare politică, dar voi depune tot efortul ca să reușesc. Vreau să le arăt oamenilor lucrurile negative pe care le-au făcut cei care au venit după mine. Ca exemplu, în 2004, am luat 5 pompe submersibile și, după o lună, o pompă a ajuns la Anghel Olteanu, la firmă. Autogunoiera, care nici măcar nu era proprietatea primăriei, pentru că a fost luată în leasing, i-a închiriat-o fiului său. Deși primea de la Jegălia și Dichiseni 50.000 de lei pe lună,  i-a dat fiului său, la firmă, autogunoiera, doi manipulanți, combustibil, defecțiunile fiind suportate de primărie, la valoarea de 3.000 de lei pe lună.

Canalizarea făcută pe timpul primarului Olteanu nu funcționează, iar toată mizeria se scurge în Borcea. Am depus un memoriu la mediu să vină să constate acest lucru.”, a spus candidata PNL la primăria comunei Unirea.

Laurențiu Bănea candidează pentru a 3-a oară la primăria orașului Lehliu-Gară, dar abia acum își dorește cu adevărat această funcție, spune acesta:

„Sunt jurist ca profesie, angajat, în prezent,  registrator la Oficiul de Cadastru, sunt consilier județean și doresc să contribui și eu la dezvoltarea orașului meu natal. Am fost consilier local și cunosc problemele orașului, îndeaproape. Cele două sate, Răzvani și Buzoeni, nu au medic, nu au un cabinet medical, toți se deplasează la Lehliu-Gară. Vreau să avem un medic măcar 2 zile pe săptămână, în aceste două sate.

Nu îi pot reproșa ceva anume viceprimarului aflat în funcția de primar interimar, Ștefania Moga, pentru că are doar câteva luni de mandat, dar ne vom bate fiecare pentru șansa noastră. Candidez pentru a 3-a oară la funcția de primar a orașului Lehliu-Gară, dar abia acum îmi doresc cu adevărat această funcție, în celelalte două rânduri fiind mai mult dorința partidului de a candida.”, a spus Laurențiu Bănea.

Referitor la alegerile din cele două localități, președintele organizației județene, Daniel Drăgulin, a spus:

„Dacă este să analizăm faptul că PSD-ul a avut conducerea în aceste două localități, prima șansă ar avea-o ei. Deși se consideră că plecăm cu a șansa a doua, noi ne batem pentru a câștiga. Sondajele pe care le-am făcut în cele două localități ne îndreptățesc să afirmăm acest lucru. Stăm bine în sondaje, chiar foarte bine, nu o să vă spunem procentajele, nu am spus și nu voi spune că Aurica Pârlea sau Laurențiu Bănescu au mai mult decât contracandidații lor, din partea PSD, dar ceea ce am constatat în aceste două sondaje ne dă curajul să abordăm campania cu foarte mult interes și aplecare asupra rezultatului.

Am repartizat cele două localități, ca responsabilitate, celor doi primvicepreședinți, alături de care s-au făcut echipele de campanie, și în fiecare localitate tot staff-ul conducerii organizației județene va fi prezent, în cele două săptămâni de campanie electorală.”

De menționat că în ambele localități vor fi 4 candidați, din partea PSD, PNL, PMP și ALDE.

Please enter banners and links.

Next Post

Județul Călărași/ Persoane în vârstă înșelate prin metoda ,,Accidentul"

vin mai 12 , 2017
În urma a 10 percheziții efectuate, ieri, cu sprijinul Administrației Naționale a Penitenciarelor în Penitenciarele Galați și Tulcea, precum și pe raza județelor Ialomița și Călărași, au fost reținute 8 persoane bănuite de comiterea mai multor înșelăciuni prin metoda accidentul. La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!