Daniel Drăgulin: ,,Dorim să atingem un procent de 50% la alegerile locale”

foto daniel dragulin Reîntors cu forţe proaspete în PNL , partidul care l-a lansat în politica de mare calibru, Daniel Drăgulin a şi dat semnalul pentru punerea în lucru a strategiei sale politice, în vederea câştigării unui nou madat de primar  al Călăraşiului. Şi cum numărătoarea inversă pentru alegerile locale a şi început,  liberalul Daniel Drăgulin  evaluează  încă de pe acum potenţialul politic al Organizaţiei Municipale PNL , cea de la care aşteaptă asigurarea unui scor confortabil,  de 50%.

,,Am început, deja, discuţiile în cadrul Organizaţiei Municipale PNL, privind asimilarea membrilor UNPR care au venit, împreună cu mine.  În acelaşi timp, evaluăm  situaţia  pe fiecare colegiu in parte pentru a pregăti strategia  pentru câştigare alegerilor locale de către PNL , la nivel judeţean. De asemenea, am trasat şi sarcini de partid, fiecare membru PNL   are obligaţia politică să vină cu  cel puţin 20 de susţinători. Sperăm ca la sfârşitul lunii aprilie să avem un număr confortabil de susţinători care să ne perimtă să căştigăm alegerile din vara acestui an.  Asta înseamnă un număr de 14.000 de susţinători şi ne dorim să atingem un procent de 50%. Dacă  vom atinge acest target, vom avea 11 sau 12 consilieri locali. Este un angajament care ne mobilizează. Pe listele de consilieri locali se vor regăsi atât tineri cât şi femei care vor ocupa poziţii eligibile, în funcţie de implicare lor in campania electorală. Pe liste vor figura,  atât membri din  vechiul PDL cât şi din PNL.”, a precizat Daniel Drăgulin.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

“Dor de tradiţii... de Dragobete iubeşte româneşte!”

lun feb. 22 , 2016
Biblioteca Judeţeană ,,Alexandru Odobescu” oganizează şi găzduieşte, miercuri 24 februarie a.c. de la ora 11.30, evenimentul intitulat “DOR DE TRADIŢII… DE DRAGOBETE IUBEŞTE ROMÂNEŞTE!”. La acest deosebit eveniment sunt aşteptaţi toţi călărăşenii care doresc să  participe la un frumos exerciţiu spiritual şi cultural cu amprentă românească. Manifestarea se va desfăşura la […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!