Dan Cristodor: PSD Călăraşi are prilejul să demonstreze puterea sa politică

cristodorLuni, 31 martie, în cadrul Comitetului Executiv din Biroul Permanent Naţional al PSD, Dan Cristodor a fost validat în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi. De asemenea, deputatul Florea a fost numit preşedinte executiv, funcţie ce o va deţine împreună cu Ion Ştefan. Proaspăt numit în fruntea PSD Călăraşi, tânărul Dan Cristodor se află în faţa unei mari provocări ce îi va confirma sau infirma, capacitatea sa politică de a conduce spre victorie filiala călărăşeană, la alegerile europarlamentare din 25 mai. „Avem un examen important pe care trebuie să-l trecem, cu brio, în luna mai. Avem un obiectiv îndrăzneţ pe care trebuie să îl atingem, acela de a obţine un procent de 40% la alegerile europarlamentare. Ştiu că nu va fi uşor să obţinem acest rezultat, în condiţiile actuale. Însă, cu voinţă şi mult efort sper că vom atinge aceasta ţintă. PSD Călăraşi are prilejul să demonstreze puterea sa politică prin câştigarea alegerilor europarlamentare”, a spus Dan Cristodor. În ceea ce priveşte disensiunile dintre anumiţi lideri din PSD Călăraşi, Dan Cristodor consideră că deja ”a fost îngropată securea războiului”. „Am reuşit să strâng la masa dialogului pe toţi cei care au funcţii de răspundere, în organizaţia noastră, inclusiv, primarii. De altfel, se cunoaşte faptul că, în sânul PSD Călăraşi , în ultimii ani, nu a existat o conducere dictatorială. Întotdeauna a existat o libertate a opiniilor, de aceea au şi fost unele discuţii contradictorii. Important este să ne unim la masa dialogului si să plecăm de acolo cu un ţel comun, cu o voce unică care să ne asigure un loc fruntaş în topul organizaţiilor PSD de la nivel naţional.” a mai adăugat social-democratul Dan Cristodor.
În ceea ce priveşte relaţia sa cu deputatul Florea, acesta speră că împreună vor conlucra foarte bine pentru obţinerea succesului aşteptat la alegerile europarlamentare. „Fiecare primar şi membru din conducerea PSD Călăraşi va avea un target privind numărul de voturi pe care trebuie să asigure la alegerile din 25 mai. Acest obiectiv îl vom stabili la prima şedinţă de BPJ, ce va avea loc în următoarele zile”, a precizat pentru „Actualitatea de Călăraşi”, Dan Cristodor, preşedintele interimar al PSD Călăraşi.
Daniel FloreaDeputatul Daniel Florea a declarat în legătură cu desemnarea sa drept preşedinte executiv, pe picior de egalitate cu Ion Ştefan, în organizaţia judeţeană a PSD Călăraşi: „Este un semn de încredere că intru în echipa de conducere a partidului. Numărul 2, ca preşedinte executiv, mă onorează, pentru că înseamnă că cei de la Bucureşti consideră că am muncit bine în acest an şi jumătate, de când sunt parlamentar. Şef de campanie la europarlamentare este Ion Ştefan, pe care îl voi susţine cu tot ceea ce îmi stă în putere pentru a atinge targetul de 40%. Prin muncă, nu prin orgolii, ne vom atinge obiectivele!
În ceea ce priveşte responsabilitatea funcţiei de preşedinte interimar al PSD Călăraşi, ce i-a revenit lui Bebe Cristodor, deputatul Daniel Florea spune: ”Dacă va avea capacitatea să facă o echipă, va avea o frumoasă carieră politică! Este de datoria lui să unească nişte oameni şi îmi doresc să se facă linişte!”

Please enter banners and links.

Next Post

Florin Rădulescu şi pasiunea de a construi

joi apr. 3 , 2014
Vă propun să faceţi cunoştinţă cu Florin Rădulescu. Personal, îl știu de mulți ani de zile și este una dintre puținele persoane care, în acest secol al vitezei, a reușit din pasiune să își facă un job. Este meticulos, îi place să studieze zi şi noapte, dacă asta îl va […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!