Viitorul lui Dragoș Coman, în fruntea PMP Călăraşi, depinde de alegerile europarlamentare

Print Friendly, PDF & Email

PMP D Coman, E Tomac, A NiculaeVizita conducerii Partidului Mișcarea Populară (PMP), la Călăraşi, de la finele săptămânii trecute a fost de bun augur, pentru Dragoș Coman. Cuvântul Elenei Udrea a atârnat destul de greu la luarea deciziei, privind conducerea interimară a flilialei călărăşene PMP, chiar dacă, la Bucureşti se hotărâse, deja numirea deputatului Aurel Niculae ca preşedinte interimar. La conferinţa de presă, desfăşurată miercuri, 2 aprilie, parlamentarul călărăşean a divulgat acest detaliu semnificativ, din culisele discuţiilor de la Bucureşti. “În momentul în care am venit la PMP, conducerea de la Bucureşti avea o anumită evidenţă şi analiză asupra activităţii organizaţiilor judeţene. Iniţial, s-a luat acea decizie de numire a mea ca preşedinte intermiar la PMP Călăraşi, la nivelul acelor informaţii ce nu erau nici procesate şi nici evidenţiate. În momentul în care am venit la Călăraşi am văzut cât de uniţi sunt tinerii în jurul lui Dragoş Coman, căruia, sincer, îi respect voinţa şi perseverenţa de a face ceva. Nu am venit aici să stric, ci să construiesc! Ei au început acest proiect şi sunt alături de ei, din poziţia pe care o am, în cadrul PMP!”, a spus deputatul Niculae.
Dupa întâlnirea cu tinerii călărăşeni, din PMP, de vineri 29 martie, deputatul Elena Udrea şi-a schimbat radical decizia de a-l schimba pe Dragoş Coman din fruntea organizaţiei judeţene: „Am face o mare greşeală dacă l-am schimba pe Dragoş, din fruntea PMP Călăraşi” a declarat Elena Udrea.
Eugen Tomac, preşedintele PMP, prezent la Călărași, l-a reconfirmat pe Dragoş Coman, în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PMP Călăraşi: ,,Am venit aici pentru a asigura echipa noastră de la Călăraşi că mizăm pe tot ceea ce s-a construit până acum şi, sunt convins că domnul preşedinte Dragoş Coman şi domnul deputat Aurel Niculae, precum şi toţi oamenii de bună credinţă, care cred în proiectul PMP Călăraşi, vor obţine un scor bun la alegerile europarlamentare. La nivelul conducerii noastre, am decis şi ne-am bucurat că domnul deputat Aurel Niculae a acceptat funcţia de secretar executiv al PMP şi să coordoneze regiunea Sud Muntenia!” a precizat Eugen Tomac.
Cum alegerile europarlamantare bat la uşă, Dragoș Coman are un examen greu de dat. Rezultatele obţinute la acest scrutin îi vor hotărî viitorul său în fruntea organizaţiei călărăşene. După alegerile din 25 mai, va avea loc Congresul PMP iar la nivelul fiecărei filiale de judeţ vor avea loc alegeri interne. Atât Dragoş Coman, cât şi deputatul Aurel Niculae şi-au anunţat deja candidaturile pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene PMP Călăraşi.
Scorul obţinut de echipa condusă de Dragoş Coman va da verdictul privind conducerea PMP Călăraşi.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Dan Cristodor: PSD Călăraşi are prilejul să demonstreze puterea sa politică

joi apr. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Luni, 31 martie, în cadrul Comitetului Executiv din Biroul Permanent Naţional al PSD, Dan Cristodor a fost validat în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi. De asemenea, deputatul Florea a fost numit preşedinte executiv, funcţie ce o va deţine împreună cu […]