UPDATE: Craciunul a venit cu o explozie puternica într-un bloc din Călăraşi

www.evz.ro
Foto: www.evz.ro
Un apartament, dintr-un bloc aflat pe strada Bucureşti, din Călăraşi, a sărit în aer, în urma unei acumulări de gaze. 6 victime, 14 apartamente sunt distruse, iar o cafenea, un birou notarial si un birou de executor judecatoresc, care funcţionau la parterul imobilului au fost şi ele grav afectate de explozie. Aproximativ 15 familii au fost evacuate din bloc, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu.
Conform declaratiei purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, Ramona Tudor, o femeie de 44 de ani a murit, iar alte 5 sunt grav ranite.
Poliţia a blocat traficul. La faţa locului sunt numeroase echipaje ale ISU Călăraşi.
Blocul avariat este vis-a-vis de Tribunal şi de sediul SRI. Bucăţi din pereţii blocului au zburat şi la 50 de metri distanţă de bloc. Tavanul celor care stau la parter s-a prăbuşit.
Primaria Calarasi le va asigura conditii celor care au ramas fara un acoperis deasupra capului, chiar in seara de Craciun, sa stea la Caminul de Batrani Antim Ivireanul. Apartamentele sunt, in mare parte, asigurate, iar in cazul celor neasigurate, Primaria va gasi solutii pentru a acorda fondurile necesare reabilitarii lor, a declarat pentru Actualitatea de Calarasi, primarul Daniel Stefan Dragulin, aflat la fata locului.
Gina Popescu
Cea care a decedat in urma deflagratiei este Gina Popescu, care locuia in apartamentul de langa cel care a explodat. Aceasta lucra la ADR Calarasi, iar colegii i-au adus un ultim omagiu, pe o pagina de socializare.

Please enter banners and links.

Next Post

Angajata ADR Sud Muntenia, Gina Popescu, a spus „Adio” vieţii, în seara de Crăciun

joi dec. 26 , 2013
Explozia produsă aseară, în municipiul Călăraşi, la blocul din centrul oraşului, aflat vis-a-vis de Tribunal, a făcut o victimă, aşa cum am fost informaţi, la scurt timp după deflagraţie. Gina Popescu, în vârstă de 44 de ani, era angajata ADR Sud Muntenia şi locuia vizavi de apartamentul unde s-a produs […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!