La ora 13,00 va fi instalat noul subprefect al judetului Calarasi. Cornel Coman a fost eliberat din funcţie

cornel comanÎncepând cu data de 5 decembrie a.c., Cornel Coman nu mai deţine funcţia de subrefect al judeţului Călăraşi. Conform Hotârârii de Guvern nr. 944/2013, Cornel Coman este eliberat din funcţia de subprefect şi, prin aplicarea mobilităţii guvernamentale, el va deţine, în continuare, funcţia de inspector guvernamental, în cadrul Prefecturii Călăraşi.

Cornel Coman a fost numit, pentru prima data, subprefect al judeţului Călăraşi, în anul 2004, deţinând această funcţie până în anul 2008, când a fost trecut în funcţia de inspector guvernamental. A ocupat această funcţie până în vara anului 2012, când a fost numit, din nou, în funcţia de subprefect de Călăraşi, fiind susţinut  de PNL.
Prin activitatea pe care a desfăşurat-o în fruntea Prefecturii Călăraşi, Cornel Coman a demonstrat că este un bun funcţionar public, îndeplinindu-şi atribuţiile de serviciu, cu mult profesionalism.
 Funcţia de subprefect al judeţului Călărasi va fi deţinută, de astazi, de Ion Stan. El a fost numit în aceasta funcţie, conform Hotărârii de Guvern nr. 945/2013.
Ion Stan, fost administrator al societăţii Stan Group Security, a candidat pe listele PP-DD la alegerile locale din 2012, pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean, a redevenit, dupa aceea, membru PNL, si a deţinut, până în prezent, postul de director al Serviciului de Consultanţă Agricolă, din  cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Ion Stan "l-a luat prin surprindere" pe preşedintele Răducu Filipescu

vin dec. 6 , 2013
Vineri, 6 decembrie, la Prefectura Călăraşi, a avut loc  instalarea intempestivă a lui Ion Stan, în funcţia de supbrefect al judeţului după ce această modificare a apărut în Monitorul Oficial, publicat în data de 5 decembrie, a.c. Într-un cadru oficial, în faţa prefectului George Iacob,  a reprezentanţilor instituţiilor publice, dar […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!