Aceeaşi intersecţie, Eroilor cu Griviţa, un nou accident provocat…de un poliţist de la rutiera Călăraşi

ACCIDENT RUTIER SNu se află de mult timp venit la Poliţia Rutieră din Călăraşi, că agentul de poliţie ce vine de la Filiaşi, Ştefăniţă Peşca a reuşit să se facă remarcat. Nu prin munca depusă, ci prin faptul că în dupa-amiza zilei de marţi, 3 decembrie, a produs un accident rutier, pentru că el, ca şi mulţi alţi conducători auto, nu a oprit la semnul STOP, aflat la intersecţia strazii Eroilor cu Griviţa.

În comunicatul de presă, transmis de IPJ Călăraşi, suntem informaţi următoarele:

ACCIDENT S1“În după-amiaza de 03 decembrie a.c., ora 15.30, P. Ştefăniţă, de 23 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a condus un autoturism marca pe strada Eroilor, din municipiul Călăraşi, şi, la intersecţia cu strada Griviţa, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Toyota, condus regulamentar pe strada Griviţa, de M. Constanţa, de 55 ani, din Călăraşi. Din impact, autoturismul VW a fost proiectat în alte două autovehicule staţionate.

Iniţial, în urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ulterior, în ziua de 04 decembrie a.c., D. Marian, de 32 ani, conducătorul unuia dintre autoturismele staţionate, avariate în evenimentul rutier, s-a prezentat la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru examinare şi îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În cauză sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.”, scrie in comunicatul primit de la IPJ Calarasi.

Dacă un agent de la circulaţie nu ţine cont de indicatoarele rutiere, ce putem să mai zicem de alţii?

FOTO: Andrei Rotaru

Please enter banners and links.

Next Post

La ora 13,00 va fi instalat noul subprefect al judetului Calarasi. Cornel Coman a fost eliberat din funcţie

vin dec. 6 , 2013
Începând cu data de 5 decembrie a.c., Cornel Coman nu mai deţine funcţia de subrefect al judeţului Călăraşi. Conform Hotârârii de Guvern nr. 944/2013, Cornel Coman este eliberat din funcţia de subprefect şi, prin aplicarea mobilităţii guvernamentale, el va deţine, în continuare, funcţia de inspector guvernamental, în cadrul Prefecturii Călăraşi. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!