Consiliul Local Călărași/ Ședință extraordinară pentru acordarea drepurilor salariale restante, cadrelor didactice

Print Friendly, PDF & Email

În această după-amiază, începând cu ora 16.30, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local Călărași, cu un singur proiect de hotărâre, pe ordinea de zi, privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, al municipiului Călărași, pe anul 2016.

Prin adresa nr.13353/25.08.2016,Administratia Judeteana a Finantelor Publice Calarasi a comunicat, Primăriei Călărași, suplimentarea sumelor defalcate, din taxa pe valoarea adaugata,  pentru finanantarea  cheltuielilor descentralizate,  la nivelul comunelor,oraselor si municipiilor,in trim.III 2016,in suma de 793 mii lei.

Suma  se suplimenteaza pentru acordarea  diferentelor salariale ptr.personalul didactic,caruia pana la data intrarii in vigoare a Legii nr.85/2016,nu i s-a acordat diferentele salariale si pentru personalul didactic care se pensioneaza, dupa data intrarii in vigoare a acestei legi( 106 mii lei).

Pentru plata drepturilor personalului didiactic pensionat, care este indreptatit  sa primeasca diferente salariale, pentru perioada octombrie 2008- 13 mai 2011,se aloca suma de 592 mii lei,iar ptr. plata restantelor aferente titlurilor executorii ce trebuiau platite pana la data de 31.12,2015, se aloca suma de 95 mii lei.

De asemenea,in vederea asigurarii cheltuielilor de personal in institutiile de invatamant preuniversitar de stat aferente lunii august a.c. si care se platesc in 8 septembrie a.c., in baza adresei nr. nr. 13391/ 29.08.2016 a  Administratiei Judetene a Finantelor Publice  Calarasi, se suplimenteaza  sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata  pentru finanatarea  cheltuielilor descentralizate  la nivelul comunelor,oraselor si municipiilor,in trim.III 2016,prin diminuarea celor din trim. IV 2016, se arata in expunerea de motive.

Please enter banners and links.

Next Post

Prefectul Iacob/ „Până anul viitor, primarul ales, al comunei Unirea, are interdicția de a ocupa această funcție”

mar sept. 6 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Imediat după câștigarea alegerilor locale, primarul ales al comunei Unirea, Daniel Nica, a intrat în atenția Prefecturii Călărași. Conducerea instituției a solicitat un răspuns din partea Agenției Naționale de Integritate, în ceea ce privește situația constatată, în martie 2012, de conflict de interese, precum și […]