1oo

Print Friendly, PDF & Email

AMGNu știu când a trecut timpul, dar cifra ziarului Actualitatea de Călărași s-a rotunjit: a ajuns la 100.

Parcă mai ieri pregăteam prima ediție a ziarului, o premieră pentru subsemnata, obișnuită să vă vorbească foarte mult, nu să vi se și adreseze în scris. Microbul radioului mă făcea să cred că îmi va fi greu să mă exprim altfel, decât direct, când vorbele îți curg mult mai lejer. Când așterni ceva pe hârtie poţi reveni asupra conținutului dacă ți se pare că nu ai reușit să exprimi tot ce gândeai și simțeai, mai ales că nu poți transmite direct, prin atitudine sau timbrul vocii, emoția. Dar, am aflat că scrisul te face să fii mai profund și atent la ceea ce vrei spui, pentru că ai acel timp necesar să-ți perfecționezi materialul, ceea ce nu ți-e permis într-o transmisiune live. Am încercat toate formele de exprimare jurnalistică și pot confirma, acum, că meseria care mi-a dat o șansă, la 19 ani, este dragostea la primă vedere care m-a cucerit definitiv. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știu că îmi doresc să fiu mereu alături de voi, în slujba voastră, să vă răspund la întrebări, să comunic cu voi, dar și cu autoritățile care nu trebuie lăsate într-o stare de mulțumire indusă după ce obțin funcția dorită.

Suntem la numărul 100. Puțin, pot spune unii! Dar niciodată nu m-am ghidat după vârstă, ci după puterea, implicarea și dăruirea pe care trebuie să le ai în tot ce faci. Nu tânjesc după succese „notabile”, ca să vă aduc can-can-uri de proastă calitate, am răbdarea necesară de a construi temeinic, mai departe, deoarece nimic nu-mi va ştirbi convingerea că va rămâne, la rang de cinste, informarea corectă și obiectivă.

Mulţumesc echipei ziarului fără de care nu aş fi reuşit în această nouă provocare, colegilor din presă, care au fost alături de noi cu o atitudine de fair-play,  autorităţilor care ne-au transmis gândurile lor frumoase la ceas aniversar şi, nu în ultimul rând, vouă, cititorilor „Actualitatea de Călăraşi”, care ne-aţi provocat prin faptul că ne-aţi arătat că vă pasă ce facem!

Simt că ne cunoaştem „de-o viaţă”, aşa că vă promit, ca între prieteni, că jurnalistul din mine nu vă va dezamăgi niciodată!

La mulţi ani „Actualitatea de Călăraşi!

Project1_Layout 1.qxd


Project1_Layout 1.qxd


Project1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxd
Project1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxdProject1_Layout 1.qxd

Fel Irina

Please enter banners and links.

Next Post

Î.P.S. Calinic Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului va primi titlul de ,, Cetăţean de Onoare” al municipiului Călăraşi

lun aug. 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱  Miercuri, 27 august, la ora 16 va avea loc, la sediul primăriei  Călăraşi, sedinţa ordinară a Consiliului Local. În atenţia consilierior locali vor fi puse în dezbatere 7 proiecte, printre care se numără şi cel prin care  vor aproba acordarea titlului de ,,Cetăţean de […]