Comunicat de presă semnare contract cartier Livada

Print Friendly, PDF & Email

Marți, 8 octombrie 2019, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Municipiul Călărași a devenit beneficiarul de noi fonduri europene, prin semnarea contractului de finanțare pentru proiectul ”Înfiinţare centru pentru activităţi educative şi culturale în cartierul Livada”. Finanțarea este asigurată prin Regio 2014-2020, Axa prioritară 4 ”Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”.

Contractul de finanțare are o valoare de 2.359.425,55 lei (aprox. 497.000 Euro), cofinanțarea din bugetul local fiind de doar 2% (47.188,51 lei – aprox. 9.900 Euro). Durata de implementare a proiectului este de 33 de luni, din care 18 luni execuția lucrărilor.

Prin proiect se va înființa, în cartierul Livada, un centru pentru activități și culturale și se va moderniza strada Violonist Ion Voicu, stradă prin care se realizează accesul la noua clădire ce va fi construită. Soluția propusă privind modernizarea străzii este condiționată de introducerea unei rețele de canalizare pe această stradă, lucrări ce vor fi realizate cu fonduri din  bugetul local.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

„HOLOCAUST - DE LA DEZILUZIE LA SPERANŢĂ”

sâm oct. 12 , 2019
În data de 9 octombrie este Ziua Comemor?rii Holocaustului în România, zi dedicat? victimelor evreie?ti ?i, în special, rolului României în acest episod tragic al istoriei. Cu aceast? ocazie, în fiecare an, au loc ceremonii dar ?i alte evenimente de comemorare a evreilor ?i romilor, victime ale Holocaustului. Ziua de […]
0Shares