Comuna Borcea/ Încă 15 km de drum vor fi modernizați

Borcea semnare contractLucrările de modernizare a drumurilor, în comuna Borcea, continuă prin actul adițional semnat de primarul comunei, Aniel Theodor Nedelcu.

La cei 10 km de asfalt, executați până acum, se adaugă încă 15 km, conform actului adițional semnat, în această săptămână, pentru proiectul: « Modernizare străzi în comuna Borcea.» Valoarea totală a investiției este de 4.684.500,84 lei.

Drumuri asfaltate in PietroiuSunt multe străzi pe care le-am asfaltat și le-am pietruit, în cei 3 ani de mandat. Atât cu bani de la guvern, cât și din fonduri proprii. Multe străzi erau impracticabile, unele dintre ele de zeci de ani de zile, și au fost redate circulației. Îmi doresc ca, până la final de mandat, să nu mai fie stradă nepietruită, în comuna Borcea.“, afirmă Aniel Nedelcu, primarul comunei.

Please enter banners and links.

Next Post

Olteniţa/ Adunare publică pentru comemorarea victimelor din clubul Colectiv

mie nov. 11 , 2015
La o săptămână după tragicul eveniment din Bucureşti, în dupa-amiaza zilei de 6 noiembrie 2015, a avut loc în Olteniţa o adunare publică pentru comemorarea victimelor din clubul Colectiv. Din dorinţa de a arăta solidaritatea faţă de oamenii care suferă în urma cumplitului accident, olteniţenii au venit să se alăture […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!