“ Colinde …colinde” la Muzeul Dunării de Jos

colinde...colindeSecția Etnografie și Artă populară a Muzeului Dunării de Jos Călărași organizează marţi, 15 decembrie 2015, ora 1300 manifestarea ,,Colinde…colinde” care se va desfășura la demisolul Consiliului Județean Călărași (Secţia Tezaur şi Arheologie).

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

– Dansuri populare româneşti, colinde, brezaia, pluguşorul vor fi interpretate deAnsamblul Ghiocelul jr. împreună cu un grup de copii de la Palatul Copiilor Călăraşi –îndrumător Prof. Lavinia Vasile.

– Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială ” Tudor Vladimirescu” şi parohia Naşterea Sf. Ioan Botezătorul Călăraşi – îndrumător Prof. Maria Afrodita Dumitru.

– Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială „Iancu Rosetti”, Com. Roseţi, jud. Călăraşi – îndrumător Prof. Lucreţia Vasile.

– Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială Mircea Vodă, jud. Călăraşi– îndrumător Prof. Mişu Spiroiu.

– Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călăraşi – îndrumător Prof. Margareta Deacu.

– Colinde vechi tradiţionale din zona Călăraşiului interpretate de Oana Florea.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În 2016, Sala Polivalentă va fi redeschisă

lun dec. 14 , 2015
Primăria Municipiului Călărași aduce unele lămuriri cu privire la redeschiderea Sălii Polivalente, mai ales, în urma deselor comentarii negative din ultimele săptămâni pe marginea acestui subiect. ,,Așa cum este cunoscut, Primăria Municipiului Călărași a decis, în luna noiembrie 2015 să închidă Sala Polivalentă cu 1500 de locuri pentru competiții sportive, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!