Codul galben de vânt nu a bulversat Ziua Armatei

Print Friendly, PDF & Email

armata 2Într-o zi în care numai ca să ieși din casă a însemnat o adevărată aventură, autoritățile, reprezentanții Armatei și copiii pregătiți să susțină un moment artistic au fost prezenți la momentul festiv, dedicat Zilei Armatei.
armata spectacolAu fost depuse coroanele de flori, ținută veșnica pomenire în memoria soldaților români, iar elevii au rezistat eroic, la rafalele de vânt și temperatura scăzută de afară pentru a prezenta momentul pregătit cu acest prilej.

În ciuda vremii neprietenoase, nu mic a fost numărul celor prezenți, chiar dacă printre ei s-au aflat mai puțini curioși să asiste la paradă, iar cei mai mulți au fost din rândul persoanelor direct interesate să participe la eveniment.

Cu ocazia acestei zile, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a transmis următorul mesaj:

„Ziua Armatei îmi oferă ocazia de a adresa un călduros salut ofiţerilor, subofițerilor, ostașilor și veteranilor români. Totodată, transmit aprecierea deosebită faţă de dăruirea şi profesionalismul cu care militarii de toate gradele aflaţi în slujba ţării își îndeplinesc sarcinile constituţionale de garant al securităţii și libertății noastre.

În numele meu personal, al Consiliului Local, precum și al călărășenilor, adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul Zilei Armatei Române și doresc multă sănătate, voință, prosperitate, și noi realizări tuturor celor care dau dovadă de loialitate și devotament față de țara noastră.

În același timp, mă închin cu recunoştinţă în faţa memoriei celor care s-au jertfit pe câmpurile de onoare pentru ţară şi aduc un sincer omagiu tuturor veteranilor de război pentru care datoria şi onoarea în slujirea idealurilor de libertate şi independenţă au reprezentat crezul suprem.”

Primar,

Daniel Ștefan Drăgulin

armataarmata 6 armata 1 armata 5

Please enter banners and links.

Next Post

Călărăşenii pot solicita ajutoare de căldură

lun oct. 27 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Călărăşenii cu venituri reduse  pot beneficia, şi în această iarnă, de ajutoare de căldură. Începând cu ziua de luni, 20 octombrie,  Primaria Călăraşi primeşte  dosare pentru acordarea subvenţiei la căldură, pentru sezonul rece 2014-2015. Condiţiile de acordare pentru acest tip de ajutor social sunt aceleaşi […]