Ciprian Pandea:,,Este foarte important să promovăm oameni din județ și mă bucur foarte tare că Partidul Național Liberal vine în fața dumneavoastră cu o echipă tânără, din Călărași”

Tânărul Ciprian Pandea deschide lista de candidați pentru Senatul României a Partidului Național Liberal-filiala Călărași. Într-o conferință de presă recentă, Ciprian Pandea a subliniat faptul că liberalii călărășeni oferă electoratului oportunitatea de a trimite în Parlament numai călărășeni.
”Îmi doresc ca în următorii 4 ani, ceea ce am început în perioada 2016-2020 să continui, și aici mă refer la dezvoltarea județului Călărași, a mediului de afaceri și mi-aș dori ca toate proiectele de dezvoltare ale județului să fie câștigate și duse la îndeplinire de firme călărășene.
Este foarte important să promovăm oameni din județ și mă bucur foarte tare că Partidul Național Liberal vine în fața dumneavoastră cu o echipă tânără, din Călărași. Sunt sigur că nu vor fi repetate greșelile din trecut, astfel încât, după ce vom fi aleși cu sprijinul electoratului, să nu ne luăm mandatul și să plecăm în alte județe. Pentru că noi suntem oameni ai locului, ne interesează foarte tare județul Călărași și cred cu tărie că oamenii vor vedea oportunitatea, iar pe 6 decembrie ne vor vota.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Cristian Iorga: "Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice"

vin nov. 6 , 2020
Cristian Iorga, locul 2 pe lista de candidați a PNL Călărași pentru Senatul României, reprezintă o figură nouă în politică. Face parte din cea mai tânără și entuziastă echipă de candidați pentru Parlamentul României și își dorește ca județul Călărași să se dezvolte prin tehnologie. “Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!