Ciprian Pandea:,,Este foarte important să promovăm oameni din județ și mă bucur foarte tare că Partidul Național Liberal vine în fața dumneavoastră cu o echipă tânără, din Călărași”

Print Friendly, PDF & Email

Tânărul Ciprian Pandea deschide lista de candidați pentru Senatul României a Partidului Național Liberal-filiala Călărași. Într-o conferință de presă recentă, Ciprian Pandea a subliniat faptul că liberalii călărășeni oferă electoratului oportunitatea de a trimite în Parlament numai călărășeni.
”Îmi doresc ca în următorii 4 ani, ceea ce am început în perioada 2016-2020 să continui, și aici mă refer la dezvoltarea județului Călărași, a mediului de afaceri și mi-aș dori ca toate proiectele de dezvoltare ale județului să fie câștigate și duse la îndeplinire de firme călărășene.
Este foarte important să promovăm oameni din județ și mă bucur foarte tare că Partidul Național Liberal vine în fața dumneavoastră cu o echipă tânără, din Călărași. Sunt sigur că nu vor fi repetate greșelile din trecut, astfel încât, după ce vom fi aleși cu sprijinul electoratului, să nu ne luăm mandatul și să plecăm în alte județe. Pentru că noi suntem oameni ai locului, ne interesează foarte tare județul Călărași și cred cu tărie că oamenii vor vedea oportunitatea, iar pe 6 decembrie ne vor vota.”