Alin Bogdan Drăgulin: ,,Cred în proiectele pentru județul nostru, iar curajul de a reprezenta Călărașiul, înseamnă curajul de a ne lupta pentru dezvoltarea județului”

Print Friendly, PDF & Email

Alin Bogdan Drăgulin, locul 2 pe lista de candidați pentru Camera deputaților a Partidului Național Liberal-Filiala Călărași, pornește, în această întrecere electorală, cu încredere în echipa din care face parte, dar și în călărășenii care vor alege cea mai bună ofertă electorală, aceea fiind cea a PNL, pentru alegerile din 6 decembrie 2020.
”Vin în această campanie cu o mare încredere. Am mare încredere în PNL, în valorile pe care le-a promovat de fiecare dată, în valorile, tradițiile și moralitatea, care lipsește, din nefericire, de multe ori, chiar dintr-o campanie electorală. Sunt sigur că noi, membrii PNL, vom aduce acel suflu nou de care este nevoie atât în politica națională, cât și în cea din Călărași. Eu cred în echipa tânără liberală, este o echipă prin care aș parafraza sintagma europeană: Unitate prin diversitate. Suntem oameni diferiți, ca spectru profesional, pasiuni pe care le avem, ca puncte de vedere, dar ne unesc valorile, cele ale Partidului Național Liberal.
Cred în proiectele pentru județul nostru, iar curajul de a reprezenta Călărașiul, înseamnă curajul de a ne lupta pentru dezvoltarea județului. Cred în proiectele pe care vrem să le dezvoltăm, există un proiect al județului Călărași, pe care noi, echipa tânără din PNL, îl avem pentru aceste alegeri.
Am încredere în călărășeni, în implicarea lor în această campanie, că ne vor cântări pe fiecare dintre noi și fiecare ofertă electorală și am încredere că vor vota cea mai bună opțiune și am încredere că noi suntem aceea.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ciprian Pandea:,,Este foarte important să promovăm oameni din județ și mă bucur foarte tare că Partidul Național Liberal vine în fața dumneavoastră cu o echipă tânără, din Călărași”

joi nov. 5 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Tânărul Ciprian Pandea deschide lista de candidați pentru Senatul României a Partidului Național Liberal-filiala Călărași. Într-o conferință de presă recentă, Ciprian Pandea a subliniat faptul că liberalii călărășeni oferă electoratului oportunitatea de a trimite în Parlament numai călărășeni. ”Îmi doresc ca în următorii 4 ani, […]