Cercetat pentru evaziune fiscală, în activitatea de comercializare bijuterii

Print Friendly, PDF & Email

Dosar penal pentru evaziune fiscală şi sancţiuni în valoare de 30.000 lei aplicate de poliţişti în urma unor controale efectuate în municipiul Călăraşi.

În ziua de 27 februarie a.c. poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat pe raza municipiului Călăraşi o activitate de verificare a societăţilor comericiale care au ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii precum și achiziționarea și comercializarea metalelor prețioase în regim amanet.

Ca urmare a neregulilor constatate a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 lei conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, iar faţă de administratorul unei societăţi comerciale se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Reţinut de poliţişti, după ce şi-ar fi agresat fiicele

mie mart. 1 , 2017
Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani desfăşoară cercetări faţă de un bărbat care şi-ar fi agresat fizic fiicele. La data de 27 februarie poliţiştii au probat activitatea infracţionale a unui bărbat de 40 ani, care şi-ar fi agresat fizic cele două fiice. Bărbatul, cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii […]