Centre de videoconferință între România și Bulgaria

IntalnireÎnființarea unei rețele de centre de video-conferință prin conexiune interactivă în zona de graniță româno-bulgară – acesta va fi rezultatul principal al proiectului “Împreună în timp real: Rețea de Centre de video-conferință pentru realizarea unei comunicări interactive și cooperare în regiunea transfrontalieră”, MIS ETC 325, implementat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași, în calitate de partener, Camera de Comerț și Industrie Ruse – lider de proiect, Asociația Idein Society Ruse,  Camera de Comerț Vratza și Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare – parteneri.

Prin înființarea a patru centre de video-conferință in Călărași, Ruse, Vratsa și Craiova, se dorește îmbunătățirea rețelelor de comunicare și stimularea colaborării în zona transfrontalieră.

Tehnologia modernă de video-conferință permite schimbul de informații în timp real de voce, imagine video si de date, ceea ce va duce la stimularea colaborării în regiune. Noile soluții inovative, rapide și stabile de comunicare vor contribui la micșorarea timpului alocat întâlnirilor eliminându-se astfel timpul alocat transportului, cheltuielile de călătorie, etc.

Proiectul “Împreună în timp real: Rețea de Centre de video-conferință pentru realizarea unei comunicări interactive și cooperare în regiunea transfrontalierase va implementa până la sfârșitul lunii noiembrie 2015. Proiectul este finanțat din Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Please enter banners and links.

Next Post

Varianta Nord, din Călăraşi, va fi dată în administrarea CNADNR

lun mart. 30 , 2015
Una din marile probleme cu care se confruntă municipiul Călăraşi este starea deplorabilă a străzilor. Varianta Nord este una din şoselele călărăşene pline de gropi, ce dă mari bătăi de cap transportatorilor, dar şi firmelor călărăşene. În nenumărate rânduri, reprezentanţii societăţilor comerciale din Călăraşi, cum sunt cei de la Prefab, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!