Ce spune deputata Raluca Surdu despre plecarea sa din PNL

Raluca Surdu sÎn cursul zilei de astăzi, a fost făcută publică informaţia conform căreia deputata Raluca Surdu ar urma să părăsească PNL, fiind a doua plecare după deputatul Aurel Niculae, scrie un site local (obiectiv-online.ro).

Pentru Actualitatea de Călăraşi, aceasta a declarat:

Înainte de a fi publicată o informaţie despre mine, vreau să fiu consultată. Nu sunt venită de ieri, de azi, în Călăraşi, ci din 2009, şi întotdeauna am răspuns atunci când am fost întrebată.

Referitor la faptul că soţul meu ar putea fi schimbat din funcţie, dacă eu nu mă alătur puterii, este total neadevărat. Vă spun, clar, că eu nu încurc problemele de serviciu cu cele de acasă. Cariera soţului meu, este a lui, cariera mea e problema mea!

Eu îmi ascult şi îmi respect electoratul care m-a votat în decembrie 2012. Pe „piața” din Călărași circulă zvonuri inventate, care nu au niciun miez de adevăr! Relaţia mea cu oamenii din Colegiul 5, administraţia locală, consilierii locali, de acolo, este extrem de strânsă. În orice decizie, fie că este de importanţă locală sau naţională, discutăm şi decidem împreună!”, spune deputata Raluca Surdu.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Doi consilieri locali vor fi numiți în şedinţa de joi, 26 iunie

mar iun. 24 , 2014
Joi, 26 iunie, în şedinţa Consiliului Local Călăraşi vor fi înlocuiţi din funcţia de consilieri, Nicolae Sima şi Georgel Muşat, cu Paul Daniel Boboc, respectiv, Nedelcu Stan. La baza acestor schimbări se află adresele trimise de Alianţa Popular – Creştină, prin care este propus pentru locul de consilier local declarat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!