Două accidente grave pe şoselele din judeţul Călăraşi, în weekend-ul trecut

1234În data de 20.06.2014, ora 13.36, echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 113, în dreptul localității Perișoru, pentru acordarea primului ajutor unei femei, Georgeta V., în vârstă de 58 de ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului SMURD la locul accidentului, victima era conştientă şi prezenta traumatism cranio-cerebral, hematom epicranian și plagă genunchiul drept și acuza dureri la nivelul șoldului stâng.

Paramedicii SMURD i-au montat guler cervical și au imobilizat-o pe targa lopată i-au efectuat hemostaza plăgilor și au transportat-o la spitalul  Fetești cu admisie de oxigen.

În data de 22.06.2014, ora 21.53, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza comunei Grădiștea, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, Marian D., în vârstă de 52 de ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului SMURD la locul accidentului, victima, pieton, era conştientă şi prezenta traumatism toracic, multiple excoriații la nivelul membrelor superioare și acuza dureri în zona cervicală.

Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical și l-au imobilizat pe salteaua vacuum, i-au efectuat hemostaza plăgilor și l-au transportat la spitalul  Călărași cu admisie de oxigen.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ce spune deputata Raluca Surdu despre plecarea sa din PNL

lun iun. 23 , 2014
În cursul zilei de astăzi, a fost făcută publică informaţia conform căreia deputata Raluca Surdu ar urma să părăsească PNL, fiind a doua plecare după deputatul Aurel Niculae, scrie un site local (obiectiv-online.ro). Pentru Actualitatea de Călăraşi, aceasta a declarat: „Înainte de a fi publicată o informaţie despre mine, vreau să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!