Doi consilieri locali vor fi numiți în şedinţa de joi, 26 iunie

Print Friendly, PDF & Email

sedinta Consiliu Local 1Joi, 26 iunie, în şedinţa Consiliului Local Călăraşi vor fi înlocuiţi din funcţia de consilieri, Nicolae Sima şi Georgel Muşat, cu Paul Daniel Boboc, respectiv, Nedelcu Stan.

La baza acestor schimbări se află adresele trimise de Alianţa Popular – Creştină, prin care este propus pentru locul de consilier local declarat vacant în urma încetării de drept a mandatului de consilier local al lui Sima Nicolae şi înlocuirea cu  Boboc Paul Daniel, poziţia nr. 20 din lista Alianţei Popular Creştine şi încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Muşat Georgel şi înlocuirea sa cu Nedelcu Stan, poziţia nr. 11 din lista Alianţei Popular Creştine,  conform prevederilor art. 7, din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Consiliului Local Călăraşi, adoptat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 38/30.08.2012,care prevede că rezultatul validării mandatelor se consemnează într-o hotărâre care se comunică de îndată consilierilor care au absentat motivat, procedându-se la depunerea jurământului (cu/fără formulă religioasă) de către consilierul al cărui mandat a fost validat, în cazul refuzului depunerii jurămantului de către consilier, acesta fiind considerat demisionat de drept, fapt care se consemnează în procesul verbal al şedinţei.

Nicolae SimaMenţionăm că Nicolae Sima a fost răpus de boală la începutul acestui an, rămânând vacant locul din Consiliul Local. Acesta a candidat din partea APC, pe listele locale din vara anului 2012, fiind membru PNTCD.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Spitalul Judeţean Călăraşi solicită înfiinţarea unui post de asistent medical principal

mar iun. 24 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 În şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri, 25 iunie,   va fi supusă aprobării modificarea Statului de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, prin desfiinţarea postului vacant de statistician medical, din cadrul Biroului statistică şi informatică medicală, şi înfiinţarea postului de asistent medical principal, în cadrul […]