Ce se mai construiește în Parcul Dumbrava?

scena DumbravaDe câteva zile, călărășenii care au trecut prin Parcul Dumbrava au putut observa că se lucrează intens în fața scenei.

Săpăturile adânci făcute, anunță o construcție serioasă, care îi are ca destinatari pe călărășenii dornici de a vedea spectacole și filme, în aer liber.

Primăria municipiului Călăraşi continuă investiţiile în această zonă a celui mai mare parc din reşedinţa din judeţ, prin amenajarea unei gradene, cu o capacitate de 388 de locuri. Gradena, a cărei arii construite se întinde pe o suprafaţă de 208, 5 mp, are o dimensiune de 28 m x 7,5 m şi este prevăzută la parter cu grupuri sanitare şi anexe depozitare pentru spectatori, iar la etaj cu o cameră de proiecţie.

Construcția va fi executată pe o suprafață de 208,5 mp, cu termen de finalizare 15 septembrie 2014, ne-a declarat purtătorul de cuvânt, Andrei Klein.

Întreaga lucrare va fi suportată din bugetul Primăriei Călărași si va costa 547.135 lei.

Please enter banners and links.

Next Post

Tinere amendate cu 7000 de lei pentru prostituţie pe Autostrada Soarelui

joi aug. 14 , 2014
În seara zilei de miercuri de 13 august a.c., în intervalul orar 18,00 – 24,00, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi posturilor de poliţie Dragalina, Săruleşti şi Perişoru şi reprezentanţi ai Biroului pentru Imigrări Călăraşi, au efectuat o acţiune în parcările şi benzinăriile […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!