Tinere amendate cu 7000 de lei pentru prostituţie pe Autostrada Soarelui

Print Friendly, PDF & Email

foto prostituateÎn seara zilei de miercuri de 13 august a.c., în intervalul orar 18,00 – 24,00, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi posturilor de poliţie Dragalina, Săruleşti şi Perişoru şi reprezentanţi ai Biroului pentru Imigrări Călăraşi, au efectuat o acţiune în parcările şi benzinăriile de pe Autostrada Soarelui, amplasate la km 49, 66 şi 111.

Oamenii legii au depistat mai multe tinere, pe V. Alina, de 30 ani, pe B. Florentina, de 24 ani, pe P. Gabriela, de 15 ani, toate din Bucureşti, pe V. Mihaela, de 17 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, şi pe P. Mihaela, de 20 ani, din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale, în scopul obţinerii de foloase materiale.

Asupra acestora au fost găsite diverse sume de bani, care ar fi fost oferite de clienţi în schimbul serviciilor sexuale prestate, bani ridicaţi de poliţişti, în vederea confiscării.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, valoarea totală a amenzilor fiind de 7.000 lei.

Acţiunile comune, de acest gen, vor fi continuate şi în perioada următoare, pentru prevenirea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Ciclo-turism şi trasee de pescuit de-a lungul Dunării călărăşene, printr-un proiect implementat de Consiliul Judeţean

joi aug. 14 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, 14 august, la sediul Centrului de Afaceri din Călăraşi a avut loc lansarea proiectului intitulat ,,Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării călărăşene prin ecoturism” ce este implementat de Consiliul Judeţean Călăraşi. Proiectul, în valoare totală de 514.000 lei a fost accesat prin Programul Operaţional […]