Prima conferinţă de presă a lui Răducu Filipescu la sediul PDL Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

filipescuÎncurcate sunt căile politicii călărăşene! Cine s-ar fi gândit vreodată că inamicul numărul 1( din anii trecuţi) al   pedeliştilor călărăşeni, liberalul Răducu Filipescu ar veni să vorbească oficial chiar din  locaţia  filialei judeţene PDL Călăraşi. Dar, iată că inevitabilul s-a produs!

Miercuri,13 august la  sala de şedinţe de la sediul Organizaţiei Judeţene PDL Călăraşi, liberalul Răducu Filipescu a organizat o conferinţă de presă pentru a prezenta obiectivele campaniei electorale pe care Alianţa Creştin-Liberală o va derula în judeţul Călăraşi pentru alegerile prezidenţiale. Totodată,  liderul liberal   şi-a dezvăluit impresiile sale  faţă  colegii săi din alianţă. Poziţia adoptată de Filipescu faţă de liderul pedelist,Vasile Blaga, altădată des criticat de acesta, s-a schimbat cu 180 de grade.  Filipescu a spus în faţa jurnaliştilor călărăşeni că a fost impresionat pozitiv de capacitatea de bun conducător a  lui Vasile Blaga, desemnat  coordonatorul campaniei electorale la nivel national a Alianţei  Creştin-Liberale, pentru alegerile prezidenţiale. ,,Am rămas pofund impresionat de modul în care Blaga poate să conducă o şedinţă şi să vorbească  timp de două ore şi jumătate fără  să noteze nimic pe hârtie. El a condus multe campanii electorale care au asigurat victoria.  Disciplina, ordinea, respectul pentru cel care vorbeşte, toate acestea se pot aduna într-o echipă de campanie foarte puternică, pe care eu cred că Blaga o va conduce cu mare succes”, a afirmat Filipescu.

Şi   democratul liberal, Cătălin  Predoiu, cel care va fi desemnat premier în cazul în care Klaus Iohannis va fi ales preşedintele ţării, a fost ţinţa laudelor lui Răducu Filipescu. Am observat, în ultimul timp, că Predoiu s-a schimbat mult, în mod pozitiv. Aş putea spune că este un bun elev care şi-a făcut foarte bine lecţiile, a învăţat, a citit , a întrebat în stânga şi dreapta. Soluţiile pe care el le propune  pentru societatea românească, nu au nicio legătură cu politica şi cu sistemul economic actual. Atât Predoiu cât şi Iohannis doresc să  facă  un alt gen de politică, pentru cetăţeni, şi nu pentru a mulţumi partidul din care fac parte”, a mai adăugat Filipescu.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Ce se mai construiește în Parcul Dumbrava?

mie aug. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱De câteva zile, călărășenii care au trecut prin Parcul Dumbrava au putut observa că se lucrează intens în fața scenei. Săpăturile adânci făcute, anunță o construcție serioasă, care îi are ca destinatari pe călărășenii dornici de a vedea spectacole și filme, în aer liber. Primăria […]