Camera de Comerţ Călăraşi a premiat performanţa

Print Friendly, PDF & Email

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Călăraşi a organizat, in data de 18 octombrie, festivitatea de decernare a distincţiilor  în cadrul Topului Firmelor, ediţia 2012. Preşedintele CCIA Călăraşi, Marian Drăgan, a prezentat societăţile care au primit premii şi diplome pentru rezultatele economico – financiare bune obţinute în anul 2011.
„Azi, trăim un moment de bilanţ, celebrând firmele care au excelat în afaceri, în anul 2011. Am observat că s-au remarcat multe firme tinere, apărute pe piaţă cu 2 -3 ani în urmă şi conduse de oameni tineri. Am sesizat apetenţa constantă a călârăşenilor pentru business. Şi spiritul lor novator. Ceea ce înseamnă că, pentru judeţul nostru, există nu doar o speranţă, ci o certitudine de dezvoltare. Nu este momentul pentru o analiza SWOT, aşa încât mă voi opri la a sublinia faptul că existenţa, la Călăraşi, a unor mari firme transnaţionale este deosebit de importantă, atât pentru mediul de afaceri lo­cal, cât şi pentru comunitate. Şi mai trebuie spus ceva: diferenţele dintre urban şi rural s-au redus mult, în ultimii 10 ani şi mă refer aici nu neapărat la infrastructură – deşi acest aspect nu este de neglijat, cât mai ales la mentalitate, ia modul de viaţă, în general.Există proiecte mari pentru dezvoltarea judeţului. Voi cita doar două: Canalul Dunăre-Bucureşti şi Portul Comercial Călăraşi. Fiecare dintre noi îşi va putea găsi locul în unul sau mai multe astfel de proiecte. Cu condiţia să fim deschişi, să gândim pozitiv, să înţelegem şi să aplicăm principiile partene-riatului. în ceea ce mă priveşte, doresc să felicit întreaga comunitate locală de afaceri pentru tenacitate şi pentru spiritul inovativ!”, a spus în deschiderea evenimentului, preşedintele CCIA Călăraşi, Marian Drăgan, care a menţionat că pe locul I, în Topul Firmelor, s-au clasat 210 agenţi economici din judeţul nostru.

La decernarea distincţiilor pentru societăţile din judeţul Călăraşi au participat alături de organizatori, parlamentari călărăşeni, reprezentanţii prefecturii şi cei ai Consiliului Local Călăraşi.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Comuna Roseţi a atras bani, pe proiecte europene

vin oct. 19 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Comuna Roseţi a promovat proiecte pe aproape fiecare program al UE: pe PDR a executat 8,5 km de drum, pe Phare 2004 o şcoală, pe Phare 2006 s-a  facut modernizarea reţelei de alimentare cu apă, iar acum s-a încheiat  reabilitarea drumului Amzaua. Urmează să fie […]