Bogdan Georgescu revine la Consiliul Județean

Bogdan Georgescu 2După luni de încercare de îndepărtare a lui Bogdan Georgescu din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, acesta a repurtat o primă victorie, în procesul pe care l-a deschis în instanță.

În data de 29 aprilie, pe site-ul portal.just.ro, a fost publicată sentința primei instanțe, Tribunalul Călărași care admite cererea de suspendare a executării hotărârii Consiliului Județean, prin care îi încetează mandatul de consilier județean și de vicepreședinte, până se va pronunța instanța de fond.

Probabil că, din momentul în care va reveni în activitate, Bogdan Georgescu își va suspenda și hotărârea de a nu mai ține conferințele de presă obișnuite, care au dispărut o dată cu funcțiile deținute în CJ. Pentru că, evident, muza cea mai importantă era activitatea instituției unde își desfășura activitatea. O data recuperate (funcția și muza), subiectele pot reveni și ele fără probleme!

Soluția Tribunalului Călărași, publicată pe site-ul portal.just.ro, este:
Solutia pe scurt: Admite cerere reclamantului GEORGESCU BOGDAN GEORGE formulată în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN CĂLĂRAŞI, astfel cum a fost precizată. Dispune suspendarea executării Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 27/04.03.2015 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean şi de vicepreşedinte al reclamantului, până la pronunţarea instanţei de fond. În cazul în care reclamantul nu introduce o acţiune în anulare a hotărârii în termen de 60 de zile de la data prezentei suspendarea încetează de drept. Executorie de drept. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 29.04.2015.

Please enter banners and links.

Next Post

Ruxandra Prică: ,,E necesar ca primarii şi agenţii economici să manifeste interes pentru calificarea profesională”

vin mai 8 , 2015
,,Educaţia este singura armă cu care am putea schimba lumea” (Nelson Mandela). Acesta este motto-ul după care este centrată activitatea Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA), din Călăraşi. Instituţie recunoscută, la nivel naţional, prin calitatea superioară a serviciilor pe care le oferă în domeniul calificări profesionale, CRFPA Călăraşi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!