Bogdan Georgescu a pierdut procesul cu Marian Dinulescu

Georgescu versus DinulescuDupă atacurile repetate ale vicepreședintelui Bogdan Georgescu la adresa conducerii Consiliului Județean, președintele Răducu Filipescu s-a arătat intrigat de atitudinea acestuia.

„După mai bine de doi ani în care Bogdan Georgescu nu mi-a deschis ușa la birou, acum i-a venit cheful de muncă. Așa că i-am dat direcții în subordonare. Acum îmi spune că în Consiliul Județean el este în opoziție și i-am spus că face o confuzie între Consiliul Județean și politică. Și el este factor de execuție, alături de conducerea CJ. Atât administratorul, cât și vicepreședinții au răspunderile lor: vicepreședinții decid administrativ, strategic și supraveghează unitățile subordonate. Vicepreședinții nu se subordonează administratorului public, ci pot lua decizii pe care administratorul le execută, pentru că ei sunt legislativul, iar acesta, executivul care duce la îndeplinire ce stabilesc președintele și vicepreședinții, împreună cu Consiliul Județean. Cererile lui, din ultima vreme, de a primi mii de pagini de informații, e absurdă. El cred că vrea să recupereze cei doi ani și jumătate cât a stat degeaba.”, a spus Răducu Filipescu.

Georgescu a pierdut procesul cu Marian Dinulescu

De altfel, opoziţia pe care o face Bogdan Georgescu în interiorul CJ, a vizat şi atacarea hotărârii de alegere a lui Marian Dinulescu, în funcţia de vicepreşedinte. Săptămâna trecută a fost dat verdictul în acest caz, procesul fiind pierdut de liderul PC Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Bugetul Consiliului Judeţean aprobat după discuţii aprinse

vin feb. 20 , 2015
Joi, 19 ianuarie, aleşii judeţeni s-au întrunit în şedinţă ordinară, unde, pe lângă alte proiecte de hotărâre, l-au dezbătut şi pe cel care a vizat aprobarea bugetului judeţului Călăraşi, pentru anul 2015. Dacă în anii anteriori, bugetul judeţului a fost aprobat, fără prea mari bătăi de cap, anul acesta hotărârea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!