Audio/ Filipescu declarație incendiară: „Cine stă mai mult de două mandate la Consiliu Județean, e în plus! Inclusiv eu!”

Print Friendly, PDF & Email

Filipescu RaducuPreşedintele Răducu Filipescu, ajuns la al treilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Călăraşi, a făcut o declaraţie incendiară, la conferinţa de presă săptămânală, privind conducerea acestei instituţii.

„După trei mandate, nu are rost să te mai bagi. Nu mai ai aceeași energie. Eu îmi dau seama cum eram la primul mandat și ce energie am acum. S-au schimbat și timpurile, e drept! Oamenii s-au înrăit, iar solicitările sunt foarte mari. Asta nu înseamnă că mă voi retrage din politică. Mai rămân acolo!

Agreez şi propunerea ca cei aleși să nu stea mai mult de două mandate, în fruntea Primăriilor și a Consiliilor Județene. Eu spun că cine stă mai mult de două mandate e în plus! Inclusiv eu! Vă spun din experiență: cine stă mai mult de două mandate, pierde timpul, intră în cutume, nu mai are fantezie, energie…

Adică de ce președintele României să stea două mandate și pe președinții de Consilii Județene să îi caute moartea pe acasă și ei să fie la Consiliu?”

Întrebat dacă, în aceste condiții, din 2016 va renunța la funcție, Filipescu a răspuns, cu dublu sens: „Categoric, nu mai candidez! Dacă găsesc pe cineva ca lumea… Trebuie să găsesc pe cineva pe măsură, pe cineva care să ducă mai departe Partidul Național Liberal!”

AUDIO

Please enter banners and links.

Next Post

Consiliul Judeţean renunţă la firma Tetraedru, care manageriază Spitalul Judeţean Călăraşi

joi nov. 27 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu a anunţat,  la întâlnirea cu presa, că renunţă la firma care răspunde de managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Tetraedru Medical Consulting. Acesta s-a declarat nemulţumit de activitatea depusă, care nu a avut nicio performanţă financiară, cu excepţia perioadei când […]