Astăzi, sunteți așteptați la teatru/ „Pasărea măiastră”

Print Friendly, PDF & Email

PasareaÎn această seară, începând cu ora 18,00, la sala de teatru Barbu-Știrbei Călărași se va juca piesa de teatru „Pasarea măiastră”, cu Adriana Trandafir în rolul Mariei Tănase.

Teatrul de pe Lipscani va invita sa deschideti portile timpului si sa pasiti, prin ele, alaturi de Adriana Trandafir, in acest spectacol memorabil, ce a facut istorie, inca de la premiera sa din 1988, de la Teatrul Odeon.

Peste ani, Maria Tanase, Adriana Trandafir si spectacolul “Pasarea maiastra – Maria Tanase” si-au pastrat tineretea, prospetimea si unicitatea in tabloul cultural romanesc.

Ultima piesă de teatru, din această stagiune de primăvară, este o comedie bulevardieră și muzicală, scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu – “Interesul poartă fesul”, care va fi jucată în data de 31 mai.Interesul

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/ Gabriel Cotabiță, președintele juriului la Festivalul “Flori de mai”

mar mai 17 , 2016
Gabriel Cotabiță  va prezida juriul celei de-a XVIII-a ediții a festivalului concurs cu cel mai bogat program artistic pe plan national și cu cele mai generoase premii (Trofeul ”Flori de Mai 2016” constă într-un automobil). Informația a apărut și în presa centrală,care scrie, pe larg, despre Festivalul Flori de Mai, de […]