Călărași/ Gabriel Cotabiță, președintele juriului la Festivalul “Flori de mai”

Print Friendly, PDF & Email

CotabitaGabriel Cotabiță  va prezida juriul celei de-a XVIII-a ediții a festivalului concurs cu cel mai bogat program artistic pe plan national și cu cele mai generoase premii (Trofeul ”Flori de Mai 2016” constă într-un automobil).

Informația a apărut și în presa centrală,care scrie, pe larg, despre Festivalul Flori de Mai, de la Călărași.

Alături de Cotabiță vor mai juriza Marina Florea, George Călin (Deepcentral), Nicole Cherry, Andreea Antonescu, Radu Groza și prof. dr. Danciu Sorin, iar, în recital, pe lângă tinerii aflați în concurs, vor fi artiști de primă linie:Voltaj, Ami, Grasu XXL, Raluk, Amna, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Deepcentral, Rucsy (Blaxy Girls) etc.

Festivalul concurs și recitalurile vor avea loc în sala Teatrului ”Barbu Știrbey” dar și pe platoul central din fața Consiliului Județean și a Centrului Cultural Județean Călărași, organizatorii manifestării concertistice.

Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala pricipalelor spectacole muzicale de televiziune mulți artiști.

În ultimii ani, în urma unei mobilizări gigant, Festivalul ”Flori de Mai” a primit locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală pe plan național. cei ce doresc sa intre sub semnul competitiei, pot gasi fisele de incriere si regulamentul pe site-ul Centrului Culturaj Judetean Călărași ori pe Facebook, grupul ”Flori de Mai” 2016.

Editia de anul trecut s-a bucurat de un număr record de spectatori, circa 20.000 strânși pe platoul central, scrie www.topromanesc.ro.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Anunț/ Programul SPCEP Călărași în zilele de 4 și 5 iunie

mie mai 18 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din data de 05.06.2016, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor  Călărași va funcționa după cum urmează: –        Sâmbătă, 04.06.2016:  între  08:00- 16:00; –        Duminică, 05.06.2016: între  07:00- 21:00.       […]