”Aprinde flacăra iubirii!”, sloganul UNPR Călăraşi, de Dragobete

Print Friendly, PDF & Email

unpr dragobete 2Marți, 24 februarie, tinerii din Organizația Municipală a UNPR Călărași și din Organizația Județeană UNPR Călărași au dorit să sărbătorească Dragobetele printr-o acțiune la care au fost invitați toți călărășenii, indiferent de vârstă. După orele amiezei, tinerii din UNPR Călărași au oferit, pe străzile municipiului reședință de județ, invitații la evenimentul care a început la ora 18:00, la sediul Organizației Municipale a UNPR Călărași, la sfârșitul căruia câțiva tineri norocoși au primit premii din partea progresiștilor.

unpr dragobeteAstfel, în urma unor concursuri de dans și dicție, trei cupluri de îndrăgostiți au câștigat premii oferite de cele două organizații. Un cuplu de îndrăgostiți a câștigat o cină romantică, un alt cuplu un voucher la un salon de înfrumusețare, iar doi alți tineri îndrăgostiți vor participa la o sesiune foto profesională. Acțiunea s-a încheiat prin lansarea unor lampioane, evenimentul fiind desfășurat sub sloganul ”Aprinde flacăra iubirii!.

 Alături de tinerii progresiști s-au aflat coordonatorul pe Regiunea Sud Muntenia a UNPR- primarul Daniel Ștefan Drăgulin, președintele Organizației Județene a UNPR Călărași-deputatul Aurel Niculae și președintele Organizației Municipale a UNPR Călărași-Camelia Croitoru.

”A fost o acțiune în care ne-am implicat toți cei din Organizația Municipală a UNPR Călărași. Am dorit să sărbătorim Dragobetele alături de călărășeni și să îi surprindem cu premiile pe care le-am oferit și cred că am reușit. Ne pregătim deja pentru viitoarele acțiuniale organizației, acțiuni la care sperăm să ni se alăture cât mai mulți tineri” – Răzvan Mitea, președinte Organizația Municipală de Tineret a UNPR Călărași.

”Echipa județeană de tineret a UNPR Călărași a susținut evenimentul ‘Aprinde flacăra iubirii’ , eveniment ce a implicat întreaga organizație de tineret a UNPR, având ca țintă îndrăgostiții de toate vârstele. Tinerii progresiști s-au dedicat acestui eveniment pentru a atrage cât mai mulți cetățeni ai municipiului Călărași și cred că și-au atins scopul. Fiind o organizație progresistă, dorim să implicăm în această echipă cât mai mulți tineri și nu numai. Vom veni mereu în întâmpinarea acestora și îi vom susține ori de câte ori va fi necesar. De aceea, pe această cale, lansez invitația către tinerii care au un cuvânt de spus și doresc progresul comunității călărășene să se alăture organizației noastre”-Florin Simion, președinte Organizație Județeană de Tineret a UNPR Călărași.

 

 

 

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Joi, pompierii militari, din Călăraşi, îşi prezintă cele mai noi autospeciale și echipamente

mie feb. 25 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În data de 27 februarie, începând cu ora 11.00, la sala de conferințe a Primăriei Municipiului Călărași va fi desfășurată o ședință festivă dedicată Zilei Protecției Civile din România, iar ulterior pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași va fi organizată o expoziție cu tehnică […]