Angajații ANAF Călărași în grevă

Print Friendly, PDF & Email

20151103_093304În urmă cu o oră, angajații ANAF Călărași au ieșit în stradă, pentru a protesta cu privire la  OUG47/30.X.2015, prin care cei de la Ministerul  de Finanțe și-au mărit salariile cu 62%.

„Este vorba de conducerea ANAF și cei care lucrează la Marii Contribuabili, care și-au mărit salariile. Este ca și cum noi, cei din toată țara, nu facem parte din același minister. Ei au invocat, o chestiune ilegală, cum ca ar fi fonduri europene.

Este o grevă spontană în toată țara și nu putem spune cât va dura. Astăzi vom protesta, aproximativ două ore.

20151103_093342Nu am vrut să ieșim ieri în stradă, fiind zi de doliu național, însă astăzi protestăm doar cei care ne aflam în clădire, pentru că sunt și oameni pe teren, care lucrează, la această oră.

Prin acest protest vrem să tragem un semnal de alarmă conducerii ANAF și vrem să ne cheme la masa tratativelor”, a declarat pentru Actualitatea de Călărași, Puiu Meleacă, președintele SEDLEX.

Please enter banners and links.

Next Post

Informare privind lucrările la reţelele de distribuţie a apei şi la sistemul de canalizare din municipiul Călăraşi

mie nov. 4 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al Contractului de Finanţare nerambursabilă, cofinanţat de către Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu, pentru proiectul « Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Călăraşi », […]