Politistii au aplicat 333 de sanctiuni contraventionale, in week-end

amenziPoliţişti efectuează activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 30 octombrie – 01 noiembrie 2015, peste 200 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

La activităţi au participat poliţişti de ordine publică şi de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, precum şi de la Serviciul Poliţiei Transporturi Călăraşi.

În urma acţiunilor, au fost constatate 14 infracţiuni, dintre care trei de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, patru de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cinci de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, una de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi o altă infracţiune.
Au fost aplicate 333 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 80.575 lei.
În urma acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi omeneşti, prin prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost aplicate 293 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 5 pentru consum de alcool, 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 54 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. de asemenea, au fost sancţionaţi şi 16 căruţaşi.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere, dintre care 4 pentru consum de alcool şi 4 pentru depăşirea limitelor elgale de viteză, şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Angajații ANAF Călărași în grevă

mar nov. 3 , 2015
În urmă cu o oră, angajații ANAF Călărași au ieșit în stradă, pentru a protesta cu privire la  OUG47/30.X.2015, prin care cei de la Ministerul  de Finanțe și-au mărit salariile cu 62%. “Este vorba de conducerea ANAF și cei care lucrează la Marii Contribuabili, care și-au mărit salariile. Este ca […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!