Informare privind lucrările la reţelele de distribuţie a apei şi la sistemul de canalizare din municipiul Călăraşi

RETELE1Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al Contractului de Finanţare nerambursabilă, cofinanţat de către Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu, pentru proiectul « Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Călăraşi », Cod proiect  nr. CCI 2007 RO 161 PR 003,  din cadrul căruia face parte contractul prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi, asupra lucrărilor aferente contractului sus menţionat, după cum urmează:

În data de 03.11.2015 a avut loc prima întrerupere programată a furnizării apei potabile în municipiul Călăraşi, dintre cele necesare pentru execuţia ori punerea în funcţiune a lucrărilor contractului antemenţionat; ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor.

ECOAQUA S.A. Călăraşi asigură cetăţenii municipiului Călăraşi că orice întrerupere temporară a furnizării apei va fi efectuată numai în cazul şi numai pe durata în care aceasta este strict necesară pentru realizarea în condiţii optime a lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, şi va fi adusa la cunoştinţa locuitorilor municipiului Călăraşi, prin orice mijloace care asigură informarea publică în timp util.

În prezent, stadiul execuţiei lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare din municipiul Călăraşi este avansat, majoritatea căminelor de vane fiind finalizate şi echipate, iar majoritatea lucrărilor de înlocuire sau extindere a reţelelor aflându-se în etapa finală a realizării (readucerea carosabilului la starea iniţială).

În vederea atingerii obiectivelor contractului, atât Antreprenorul, cât şi  beneficiarul ECOAQUA S.A. Călăraşi, au mobilizat personalul de specialitate suplimetar necesar asigurării execuţiei şi  supravegherii lucrărilor, astfel încât acestea să fie finalizate în cel mai scurt termen posibil, străzile afectate de lucrări să fie complet şi corespunzător refăcute, iar disconfortul cauzat sa fie minim.

ECOAQUA S.A. Călăraşi mulţumeşte, totodata, tuturor lucrătorilor care au asigurat şi participat la realizarea lucrărilor la căminele de monitorizare (lucrari complexe, neexecutate în mod obişnuit şi în ultima perioadă în municipiul Călăraşi), precum şi tuturor angajaţilor şi colaboratorilor care au depus toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările.

Pentru solicitarea de informaţii suplimentare, formularea de sesizări ori alte tipuri de cereri cu privire la lucrările executate ori la activitatea societăţii, ECOAQUA S.A. Călăraşi pune la dispoziţia cetăţenilor linia telefonică a Dispeceratului ECOAQUA S.A. Călăraşi – 0242 313 720, program de funcţionare non-stop.

Please enter banners and links.

Next Post

Comandantul Jandarmeriei Turce a adus un omagiu victimelor tragediei din Capitală

mie nov. 4 , 2015
Impresionat de tragicul eveniment petrecut recent în Capitală, comandantul general al Jandarmeriei Turce, domnul general Galip MENDI, alături de o delegație alcătuită din ofițeri jandarmi turci, s-a deplasat în cursul după-amiezii de 03 noiembrie a.c., la locația clubului bucureștean COLECTIV, unde a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!