Andreea Bănică a fost colindată la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Andreea Bănică a reușit să îi încălzească, în această seară, pe călărășeni cu acordurile melodiilor interpretate. Hiturile de ultimă oră, dar și dialogul purtat cu călărășenii, au fost pe gustul publicului spectator.
Andreea Bănică a povestit cum a făcut pregătirile pentru Crăciun: „Am făcut sarmale şi salam de biscuiţi, cu mâna mea! Recunosc că în bucătărie, nu gătesc eu, de obicei, ci soţul Lucian. Nu am loc de el, dar nici nu mă supăr”, a spus simpatica artistă.
Aceasta a dorit, la un moment dat, să i se cânte un colind, iar tânărul ce a cântat „Domn, Domn, să-nălţăm” a fost răsplătit cu bani, de Andreea. Ea a trebuit să se împrumute la sunetist, deoarece buzunarele hăinii de blană, ce o purta, erau goale.

Please enter banners and links.

Next Post

La 9 zile după explozie, Victor Avădanei a murit

vin ian. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Victor Avădanei, proprietarul apartamentului care a explodat în seara de Crăciun, a murit joi dupa-amiaza. Odata cu moartea acestuia, anchetatorii au ramas si fara cea mai importanta marturie in dosar, mai ales ca, initial, a circulat teoria ca barbatul ar fi incercat sa se sinucida. […]