Oltenița: În loc de petrecerea de Revelion, au avut parte de un sfârșit tragic

AMBULANTAÎn după amiaza zilei de sâmbătă, 28 decembrie, au fost găsiţi 4 tineri morţi, într-o locuinţă de pe strada Cuza Vodă, din Olteniţa. Potrivit reprezentantului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, insp. Ramona Tudor, la ora 14.07, un tânăr în vârstă de 18 ani a sesizat, la apelul unic 112, că a găsit în locuinţa respectivă două fete cu vârsta de 16 și 17 ani şi doi băieţi de 21 şi 22 de ani, ce nu mai prezentau semne vitale.
La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti de la Serviciul de investigaţii criminale şi criminalişti, dar și medicii de la Serviciul SMURD, care nu au mai putut decât să constate decesul celor patru persoane. Tânărul care a făcut sesizarea a declarat că a găsit în locuinţă robinetul deschis al unei butelii ce alimenta o instalaţie artizanală de încălzire şi că, în aer, persista un miros înţepător de gaze.
Primarul municipiului Oltenița, Petre Țone a declarat: “Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. La 5.45, mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el”.
Acesta a precizat că anchetatorii au găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.
La această oră, echipajele de poliţie fac cercetări la faţa locului, iar corpurile tinerilor au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Călărași, unde vor fi supuse necropsiei, pentru stabilirea cauzelor morții.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Andreea Bănică a fost colindată la Călărași

Dum dec. 29 , 2013
Andreea Bănică a reușit să îi încălzească, în această seară, pe călărășeni cu acordurile melodiilor interpretate. Hiturile de ultimă oră, dar și dialogul purtat cu călărășenii, au fost pe gustul publicului spectator. Andreea Bănică a povestit cum a făcut pregătirile pentru Crăciun: „Am făcut sarmale şi salam de biscuiţi, cu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!