Circulaţia rutieră din municipiu este bulversată de lucrări

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

lucrari strazi 2Mult aşteptatul proiect, accesat de SC-EcoAqua din fonduri europene, ce vizează modernizarea reţelei de canalizare din municipiul Călăraşi se tranşează, încă, în instanţă şi sunt slabe speranţe că va începe implementarea lui în acest an. Dar, cum vremea ploioasă nu ţine cont de socotelile administraţiei locale, reţeaua de canalizare a municipiului nu a mai făcut faţă ultimelor precipitaţii abundente şi multe străzi, dar şi gospodării din municipiul Călăraşi, au fost înecate de apă. În aceste condiţii, primăria a început pe 7 şapte străzi cu risc mare de inundare, execuţia unor lucrări de reparaţii la reţeaua de canalizare. Pe străzile: Rocadei, Cărămidari, Aleea Garajului nr. 2, Olteniei, Celulozei, Bulevardele  Republicii şi Nicolae Titulescu,  dar şi la blocurile B22 şi B23. Pe strada Muncii se efectuează lucrări de reparaţii la staţia de pompare a apelor menajere.

lucrari straziConcomintent, se realizează şi lucrări de reparaţii la sistemul de alimentare cu apă la blocurile: J 6 – J 16, J18, J21, J22, J25, J26, J28 şi pe strada Constructorului. În ceea ce priveşte infrastructura stradală, în aceste zile se execută lucrări de reparaţii la trotuarelele de pe străzile: Prelungirea Bucureşti, Barbu Ştirbei şi  Bd. Nicolae Titulescu. Circulaţia rutieră din municipiu este bulversată şi de lucrările executate, în aceste zile, de societatea ENEL care  lucrează la dezafectarea  stâlpilor de pe principalele străzi ale municipiului Călăraşi şi îngroparea, sub pământ, a firelor de curent electric, pe principalele artere din municipiul Călăraşi, printre care se numără şi strada Bucureşti.

Next Post

Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Lehliu-Gară sprijinit cu 462.000 lei

vin iun. 6 , 2014
Please enter banners and links.Prin încheierea în luna februarie 2013, a contractului de finan?are prin REGIO, Ambulatoriul Spitalului Or??enesc Lehliu-Gar? a intrat într-un amplu proces de reabilitare ?i modernizare, unitatea medical? urmând, de asemenea, s? fie dotat? cu aparatura medical? de specialitate. În cursul lunii aprilie a.c., odat? cu începerea […]
0Shares