AJOFM Călăraşi are director cu acte în regulă

nicolae chiranaÎn această săptămanână, directorul interimar al AJOFM Călăraşi a susţinut examenul pe post. Nicolae Chirana a participat la concursul organizat de ANFP, la începutul acestei săptămâni, după ce a expirat perioada de interimat, în care se afla de la numirea sa pe post, în martie 2013.

“Nu am avut contracandidat, în schimb, am avut o surpriză plăcută, în ceea ce priveşte organizarea concursului. Dacă în alţi ani, era unul mai degrabă formal, acum a fost un examen serios, şi chiar dacă nu au existat contracandidaţi, puteam să ies pe locul II, dacă nu eram pregătit. Vin din sistem, am fost director la Direcţia de Muncă, în 2009, după care am lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi. Îmi propun ca, din fruntea acestei instituţii, să îi fac pe călărăşenii care caută un loc de muncă să vadă şi să simtă importanţa pe care o avem în  calificarea/recalificarea lor, dar şi de orientare a lor către pe piaţa muncii.”, a declarat directorul Nicolae Chirana, pentru Actualitatea de Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Deputata Raluca Surdu a primit la Camera Deputaţilor vizita unui grup de liceeni de la Olteniţa

lun aug. 5 , 2013
Joi, 1 august, un grup de elevi şi profesori de la liceele „Ion Ghica” şi „Nicolae Bălcescu” din Olteniţa a fost în vizită la Camera Deputaţilor, ocazie cu care tinerii au putut afla mai multe despre impozanta clădire şi despre activităţile pe care le găzduieşte. Înaintea turului oficial prin impresionanta […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!