Ferma Ily Agro un model de reuşită în afaceri, vizitată de Klaus Iohannis

Print Friendly, PDF & Email

klausCandidatul la preşedinţie, Klaus Iohannis, a venit în vizită în comuna Vâlcelele, judeţul Călăraşi, marţi, 11 noiembrie.

Acesta a fost însoţit de preşedintele PPE, Joseph Daul, dar şi de membri marcanţi ai ACL, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

“Prezenţa preşedintelui Partidului European la acest eveniment a arătat că agricultura privind fermele mari de tip industrial, este bine făcută şi la Călăraşi”, a spus deputatul Vasile Iliuţă, amfitrionul evenimentului,

Klaus 2Acesta a declarat că vizita lui Klaus Iohannis, la Vâlcelele, a avut drept scop vizitarea fermei de vaci, un exemplu de succes antreprenorial, dar şi pentru a se întâlni cu simpatizanţii săi.

“Klaus Iohannis vine dintr-o lume a recunoașterii problemelor reale, ca și primar. Eu vin ca și el din funcția de primar și spun că sunt dezamăgit că am ajuns parlamentar și nu pot face ceea ce am promis, să schimb legi, să dezvolt satul românesc în acest mandat de parlamentar.

vizita fermaEste momentul în care trebuie să credem și să înțelegem că oamenii care pot crea plus valoare trebuie sprijiniţi. Să le dăm posibilitatea și importanța adevărată ca să ajungă să ne conducă destinele. Spiritul întreprinzător, spiritul liber este cel care va reuși, nu numai în județul Călărași, ci în toată țara!”

Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de ferma vizitată, spunând că este dovada faptului că în agricultura românească se poate reuşi.

Klaus 4“Ceea ce vrem să facem, arată modul cum sunt fermele de acest tip, ca cea văzută în Floroaica, că avem specialişti, şi dacă se folosesc bani europeni, atunci se pot obţine lucruri care acum câţiva ani nu ne-am putut imagina că le putem avea, la noi, în România. Este trist că România, o ţară cu resurse semnificative în domeniul agriculturii, importă aproape 70% din produsele agricole pe care le consumăm. Avem nevoie de o politică înţeleaptă care să ţină cont de secolul XXI, pentru că putem să transformăm agricultura românească într-un motor de creştere foarte important pentru România.”

Preşedintele PPE, Joseph Daul şi-a arătat deschiderea faţă de candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia României, concluzionând: “Votaţi-l acum pe Klaus Iohannis şi, peste 5 ani, veţi face un pas important în comunitatea europeană!”

Please enter banners and links.

Next Post

ACL Călăraşi organizează un marș electoral de susținere a lui Klaus Iohannis

joi nov. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, la ora 15.00, va avea  va avea loc un marș electoral de susținere a candidatului Klaus Iohannis, la președinția României. Marșul va porni din zona Mircea-Vodă și se va merge până pe platoul din fața Prefecturii, la care vor participa 500 de membri ai […]