Accident în lanț, cu victime, pe autostrada A2

autostrada A2Viscolul face ravagii pe şoselele din judeţul Călăraşi. Rafalele de vânt şi ninsoarea abundentă au dus la provocarea unui accident în lanţ, pe Autostrada A2. Potrivit reprezentatului ISU Călăraşi, plt.maj. Ovidiu Tătăranu, în jurul orei11.07, Secţia de Pompieri din Lehliu Gară a fost solicitată să intervină cu două echipaje de prim ajutor la un accident de pe Autostrada A2, Calea 2, în direcţia Bucureşti-Constanţa, Km 60, pe raza oraşului Lehliu Gară. În accident, au fost implicate peste 20 de autovehicule.
Echipajul de descarcerare, sosit la faţa locului, a intervenit pentru scoaterea unei persoane de sex masculine, din fiarele contorsionate ale unui autoturism. Victima prezenta mai multe traumatisme si fost predată echipajului SMURD. Ulterior, au fost identificate alte două victime ce prezentau răni uşoare. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul din Lehliu Gară. În prezent, Autostrada A2 este închisă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, face un apel către toţi cetăţenii

sâm ian. 25 , 2014
Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, face un apel către toţi cetăţeni să-şi ridice, în limita posibilităţilor, autoturismele personale parcate pe arterele principale şi secundare pentru a se putea interveni, cu eficienţă, în descongestionarea traficului. De asemenea, cetăţenii sunt rugaţi să ofere, dacă deţin, informaţii în legătură cu persoanele fără […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!