Elevii de la Şcoala „Mircea Vodă” au fost în campanie de conştientizare la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei”

_DSC5447Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă”, implicaţi în proiectul ecOprovocarea alături de alte şcoli din oraşele Calaraşi şi Zalău, pe data de 16.01.2014, au fost în campanie de conştientizare la Liceul “Ştirbei – Vodă”, cu care au încheiat parteneriat, realizând campanii de conştientizare. La pregătirea şi realizarea fiecărei campanii au participat câte 12 ecoambasadori: 10 elevi, îndrumaţi de doamna prof. Manolache Ionela –Veronica şi de domnul prof.Spiroiu Mişu. Cele două teme pe care le-au avut campaniile sunt: ,,Este uşor să reciclăm aluminiul” şi ,,Reciclează,recuperează,refoloseşte ! ” Ecoambasadorii au prezentat materiale educative, care să îi determine pe elevii ,,parteneri” să conştientizeze importanţa colectării selective a aluminiului, hârtiei, cartonului, plasticului şi bateriilor, la final distribuind flyere.
Elevii de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” le-au promis celor de la Şcoala „Mircea Vodă” că îi vor ajuta cu materiale reciclabile.
Colectivul Şcolii „Mircea Vodă” Calarasi
_DSC5445

Please enter banners and links.

Next Post

Accident în lanț, cu victime, pe autostrada A2

sâm ian. 25 , 2014
Viscolul face ravagii pe şoselele din judeţul Călăraşi. Rafalele de vânt şi ninsoarea abundentă au dus la provocarea unui accident în lanţ, pe Autostrada A2. Potrivit reprezentatului ISU Călăraşi, plt.maj. Ovidiu Tătăranu, în jurul orei11.07, Secţia de Pompieri din Lehliu Gară a fost solicitată să intervină cu două echipaje de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!